Topuz, Balıkçılara Nakdi Yardım Desteği İstedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi olağanüstü meclis toplasında söz alan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; Pandemi sebebi ile balıkçılık ile uğraşan ailelerin yaşadığı mağduriyeti dile getirerek ekmeğini denizden çıkaran vatandaşlarımıza destek verilmesi gerektiğini belirttiler.

Başkan Topuz; “Karataş’ta ilçenin en büyük geçim kaynakları arasında yer alan balıkçılığın, Pandemi sebebi ile gerçekleştirilemeyecek noktaya gelmesi nedeni ile geçim sıkıntısı yaşayan balıkçılara nakdi yardımda bulunulması ailelerimizi rahatlatacak ve bu zor günlerde ufak ta olsa balıkçılara destek olacaktır. Bizler Karataş Belediyesi olarak balıkçılarımızın taleplerini yerine getirme gayreti göstererek destek verir iken aynı zamanda bu zor süreçte de yanlarında olmak için çaba gösteriyoruz. Süreç içerisinde mağduriyet yaşayan yaklaşık 500 balıkçı teknesinin bulunduğu Karataş’ta bu sektörden ekmek yiyen vatandaşlarımızın durumu göz önünde bulundurularak nakdi yardımda bulunulmasını öneriyorum.” Dedi.

Başkan Topuz’un önerisi ile meclis üyelerinin oylarına sunulan balıkçılara nakdi yardım teklifi, oy birliği ile kabul edildi.

 

Editör: TE Bilisim