ADANA DEMİRSPOR TARAFTARLARI BURSASPOR MAÇI ÖNCESİ OYUNCULARINA ŞU SÖZLERLE SESLENDİ:

‘Sahada savaşın bu maçı alın’

TFF 1’inci Lig Play-off yarı final ilk maçında Adana Demirspor, Bursaspor’un konuğu olacak. Kritik maç öncesi mavi lacivertli taraftarlar nefeslerini tuttu ve takımlarına sosyal medya aracılığı ile net mesajlar verdi.

DÜDÜK METE KALKAVAN’DA

Son 6 haftada 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Adana Demirspor ile 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Bursaspor karşılaşacak. Rövanşlı olarak oynanacak maçların ilki bugün Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak ve saat 21:00’de başlayacak. Üst klasman hakemi Mete Kalkavan ise maçı yönetecek.

5. RANDEVU DA ÜSTÜNLÜK BURSASAPOR’DA

Her iki ekip, bugünkü mücadele ile birlikte 50’inci kez karşılaşacak. Daha önce oynanan 49 maçta Bursaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Adana Demirspor, bugüne kadar Bursaspor'a karşı 14 kez galip gelirken; 24 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı ve diğer 11 randevuda ise taraflar puanları paylaştı.  Ligin ilk yarısında Adana'da oynanan karşılaşmada 4-1’lik skorla Adana Demirspor olmuştu. Ligin ikinci devresinde oynanan karşılaşma ise 2-1'lik skorla Bursaspor kazanmıştı.

ŞİMŞEK SON HAFTALARDA ÇOK FORMDA

Adana Demirspor, pandemi sonrası oynadığı 6 maçı da kaybetmedi. Bu süreç içerisinde 5 galibiyet elde eden ve yalnızca sahasında Altay ile berabere kalan Mavi-Lacivertli takım, Bursa deplasmanına formda gidiyor. Puanların yanı sıra attığı gollerle de dikkat çeken Adana Demirspor, son 6 maçında rakip fileleri 16 kez havalandırdı.

Editör: TE Bilisim