Doğal güzellikleriyle ünlü Pozantı, ünlülerin de uğrak yeri oldu. Adana Fashion Week ekibinde yer alan 35 model, manken ve tasarımcı yoğun iş temposundan bir an olsun uzaklaşmak için Akçatekir Yaşam Parkı'nda, sabah kahvaltısında bir araya gelerek bol bol oksijen depoladılar.

Adana Lezzet Festivali kapsamında her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü yazarlar, youtuberlar, aşçılar ve basın mensuplarından oluşan grubu ağırlayan Pozantı, bu kez de mankenlere ev sahipliği yaptı.

Temiz havası, bol oksijeni ve doğal güzellikleri ile ünü Türkiye sınırlarını aşan Pozantı, Moda Haftası kapsamında Adana'da birçok defile ve etkinliklere katılan, içerisinde ünlü manken Özge Ulusoy'un da bulunduğu Adana Fashion Week ekibini ağırladı. Çalışma yorgunluğunu atmak için Pozantı Belediyesi işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurant'ta kahvaltı yaparak stres atan mankenler, Pozantı'nın yöresel ürünlerinden oluşan lezzet çeşitleriyle donatılan kahvaltı menüsünü çok beğendiklerini ifade ederek hayranlıklarını dile getirdiler.

BELEMEDİK'E DE GELECEKLER

Manken ve modellere eşlik eden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın eşi Gülşen Çay ve Başkan Yardımcısı Ebru Doğucu ise, misafirlerle yakından ilgilendi. İlerleyen günlerde Belemedik Tabiat Parkı'nda da bir etkinlik yapacaklarını belirten Adana Fashion Week ekibi Akçatekir Yaşam Park Restaurant önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Pozantı'dan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi