ADANA İHH GÖNÜLLÜ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MAHMUT ERASLAN: "GÖNÜLLÜLERİMİZ SAYESİNDE DAHA ÇOK MAĞDURA VE MAZLUMA ULAŞTIK"

 

Adana İHH Başkanı Mahmut Eraslan; "Hayırseverlerimiz ve ihtiyaç sahiplerimizi buluşturmada köprü vazifesi gören vakfımızın bugün sadece ülkemizin değil dünyanın en önemli insani yardım kuruluşu olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Adana İHH tarafından düzenlenen gönüllü buluşması Kızılay Caddesi’ndeki hizmet binasında gerçekleştirildi.

Programda vakıfta uzun zamandır gönüllü olarak hizmet veren yöneticilere ve hayırseverlere plaket takdiminde bulunuldu.

Adana İHH yöneticileri, gönüllüleri ve hayırseverleri bir araya getiren program Filistinli Hüsam el Naffar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra geçtiğimiz yıl içerisinde Adana, yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerinin yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. 

2022 yılı faaliyetleri ve mali bilanço sunumunun ardından kürsüye Adana İHH Başkanı Mahmut Eraslan çıktı.

ihh_odul_03

Bugüne kadar gerçekleştirilen tüm hizmetlerde en ufak bir şekilde hakkı geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Eraslan; "Desteğinizle daha çok mazluma ve mağdura yardım edip yüzlerindeki tebessüme vesile olacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Eraslan’ın konuşmasının ardından yardım faaliyetlerinde üstün gayret gösterenlere plaket takdiminde bulunuldu.

Adana İHH Afrika'da su kuyuları, katarakt ameliyatı dünyanın çeşitli bölgelerinde faaliyette olan yetimhaneler ve yetimlere katkı, Adana içerisinde yetim, yaşlı, yardıma muhtaç, engelli, sığınmacı ile yüzlerce ihtiyaç sahibine yardımlarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi