Adana İl Müftülüğünden, Kanserli Çocuklar Yararına Kermes

Müftü Taşcı, Kanser Hastası Çocuklar Yararına Düzenlenen Kermese Katıldı

Adana İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi tarafından kanser hastaları yararına kermes düzenlendi.

Adana İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi, Adana İl Göç Koordinatörlüğünün Organizasyonuyla Kuran Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri, Adana İHH, Adana Gençlik Merkezi ve İnsan Vakfı Adana Şubesinin katkılarıyla kanser hastası çocuklar yararına kermes düzenlendi.

Kermese İl Müftüsü Mehmet Taşçı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, İHH Adana başkanı Mahmut Eraslan ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Taşcı,“Şehrimizdeki hasta yavrularımıza bir nebzede olsa, şifa olma niyetiyle kardeşlerimizin düzenlemiş olduğu kermesimiz, hayırlı uğurlu, mübarek olsun. ”dedi

 Emeği geçen görevlilere teşekkür eden Müftü Taşcı, kermesin açılmasına öncülük eden Kur'an Kursu Öğreticilerine, Din görevlilerine, Sivil Toplum kuruluşlarına ve öğrencilere teşekkür etti.

2-25

Adana İl Göç Koordinatörü Hatice Türkmen ise Adana İlimiz kanser tedavisi için dışarıdan tedavi amaçlı ciddi oranda göç almaktadır. Bu göçün büyük bölümü kanser hastası çocuklardan oluşuyor. Bu çocuklarımızın hastane ve tedavi süreçleri maddi manevi çok sancılı geçiyor. Kanserle mücadele veren bu çocuklarımıza kayıtsız kalmamak adına Adana İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi, Adana İl Göç Koordinatörlüğü olarak Kuran kursu öğreticilerimiz ve öğrencilerimizle beraber Adana İhh, İnsan Vakfı Adana Şubesi ve Adana gençlik merkezimizin destekleriyle Adana’da tedavi gören kanser hastası çocuklar yararına kermes düzenledik.” dedi

0-3

1 (4)-6

00

Editör: Haber Merkezi