Gül Saracoğlu’ndan Fotoğraf Sergisi

Akay’dan sanata ve sanatçıya destek

“Peysaj” isimli sergide 49 eser sunuldu

Ressam Gül Saracoğlu, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi fuayesinde bu kez “Peysaj” isimli Fotoğraf sergisiyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Başkan Akif Kemal Akay’ın da katıldığı açılışta 49 Fotoğraf sergilendi.

“PEYSAJ” İSİMLİ SERGİDE 49 ESER SANATSEVERLERE SUNULDU

Adana Ressamlar Derneği tarafından organize edilen Gül Saracoğlu Fotoğraf sergisine Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve eşi Nesrin Akay, Adana Ressamlar Derneği Başkanı Hüseyin Yılmaz ile çok sayıda sanatsever katıldı. 30 yıllık sanat yaşamında resim çalışmalarıyla ön plana çıkan sanatçı Gül Saracoğlu, “Peysaj” adını verdiği sergide bu kez 49 eserden oluşan Fotoğraf eserleriyle sanatseverin karşısına çıktı.

AKAY “BİR ŞEYE SANATÇI GÖZÜYLE BAKMAK BAŞLANGIÇ OLUYOR”

Serginin açılışına katılan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Fotoğraf sanatının gözlemin somut ifadesi olduğunu kaydetti.

Her bir eserin iyi bir gözlemin sonucunda resmedildiğini aktaran Başkan Akay “Öncelikle bir şeyi sanatçı gözüyle görmek başlangıç oluyor. Gül Saracoğlu, bunu oldukça güzel bir şekilde ifade etmiş oldukça güzel bir şekilde yaşama geçirmiş. Bir siyasetçi bir bilim adamı olarak Allah hepimize sanatın bir dalında bir şeyler yapabilmeyi nasip etmesini dilerim. Gül Saracoğlu’na da bu güzel Fotoğraf sergisi için teşekkür ediyorum” dedi.

SERGİ 4 MART TARİHİNE KADAR AÇIK KALACAK

Daha sonra Başkan Akay ve eşi başta olmak üzere sanatseverler 49 eseri tek tek inceledi. Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde açılan sergi 4 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Editör: TE Bilisim