Adana'da  bir eve giren ve içinde para bulunan kadın çantasını çalan hırsızlık şüphelisi Ö.K., kaçarken, sokakta kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.Suriye uyruklu Ahmet El Hüseyin'in evine giren iki şüpheli, içinde 200 lira bulunan kadın çantasını çalıp, kaçmak istedikleri sırada ev sahibiyle karşılaştı.

KAÇAMADI YERE YIĞILDI

Ev sahibinin bağırması üzerine şüpheliler kaçmaya başladı. Kaçan şüphelilerden Ö.K., kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokakta tabancayla sırtından vurularak yaralandı. Yaralı halde birkaç yüz metre kaçan Ö.K., daha sonra yere yığıldı. Diğer şüpheli ise izini kaybettirmeyi başardı.

HIRSIZLIKTAN KAYDI ÇIKTI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Ö.K., hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Ö.K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ö.K. ile ilgili yapılan araştırmada, hırsızlık ve yağma suçlarından çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. Hırsızlık şüphelisini tabancayla yaralayan kişiyi yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Editör: TE Bilisim