Takımın kurucu başkanlığı genç sporcu Yusuf OĞUR tarafından yürütülüyor ve bölgede en genç kurucu başkanlık sıfatını da elinde bulunduruyor.

Takım 2020 yılından bu yana çıktığı her maçta galibiyet kazanmış ve 80’i kız olan takımda 120 lisanslı öğrenci bulunmakta.

120’nün üstünde öğrencisi bulunan Kulüp

·       Küçük

·       YILDIZ

·       GENÇ

·       BÖLGESEL LİG, olmak üzere 4 farklı kategoride mücadele etmeye devam ediyor.

Küçük VE YILDIZ voleybol oyuncuları için ŞİMŞEKLER KULUBU, ücretsiz kurslar vererek, voleybola gönül vermiş kız ve erkek sporculara imkan tanıyor.

Yaptıkları antrenmanlar sonunca gelecek vaat eden sporculara lisans çıkartıp bünyesine dahil ederek onlara destek olmaya devam ediyor.

Hedeflerinin sadece voleybol sporuna sporcu yetiştirmek olmadığını ve geleceğe yönelik iyi bir sporcu ve iyi bir vatandaş yetiştirmek olduğunu vurgulayan Yusuf OĞUR, yeni kurulmuş bir takım olmalarına rağmen birçok turnuvada şampiyon olduklarını dile getiriyor.

4 Erkek ve 2 Kadın olmak üzere toplamda 6 antrenörleri bulunan Şimşekler Voleybol kulübü 3 farklı ilçe ve 3 farklı salonda haftanın dört günü antrenmanlarına devam ediyor.

Kulüp aynı zamanda SOKAK ÇOÇUKLARI DERNEĞİ VE ŞEHİT GAZİ LOKALİ ‘ne maddi ve manevi anlamda destekte bulunarak yanlarında olmakta.

WhatsApp Image 2022-09-20 at 15.12.17

Adanalı iş insanlarının maddi ve manevi destekleriyle kulüp antrenmanların dışında ayda bir kez toplanıp,  takım sporlarının bir arada birlikte daha başarılı hale gelebilmesi için sporcularıyla birlikte etkinlikler düzenliyor.

Birçok belediye ve Adanalı iş insanları, maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemiyor.

Adana’da kendi imkanlarıyla kurulmuş ve gelecek vaat eden bir voleybol takımın daha çok desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz ve ŞİMSEKLER VOLEYBOL KULUBUNE önümüzdeki tüm turnuvalarda başarılar diliyoruz.

Editör: Güven BOĞA