5 Ocak Adana’nın kurtuluşunun 101. yılı dolayısıyla 50 yıl aradan sonra Adana’da Artistik Cimnastik Akdeniz Bölge Şampiyonası düzenlendi. Yakın zamanda yapımı tamamlanan ve tam donanımlı Serinevler Cimnastik Salonu’nda gerçekleşen şampiyonaya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Cimnastik İl Temsilcisi Gökhan Üney, antrenörler, kulüpler ve çok sayıda sporcu velisi katıldı.

ÇİNTİMAR “ TARİHİ BİR GÜNE TANIKLIK EDİYORUZ ”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “ Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. 50 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Cimnastik branşında geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemde de başarılı sporcular yetiştirmek arzusundayız. Turnuvanın organizeli bir şekilde gerçekleşmesinde katkısı fazla olan İl Temsilcimiz Gökhan Üney başta olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyorum. Yarışmaya katılan tüm sporcu,antrenör ve hakemlerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

CİMNASTİK ŞAMPİYONASI 7

ÜNEY “ CİMNASTİK SPORUNU ADANA’DA ÇOK İYİ KONUMA GETİRECEĞİZ”

Cimnastik Adana İl Temsilcisi Gökhan Üney de, “ Cimnastik şampiyonasına olan ilgi bizleri son derece mutlu etti. Yıllar sonra gerçekleştirmenin de bizlere nasip olması sevincimizi ikiye katlamıştır. Her zaman yanımızda olan ve desteğini esirgemeyen Federasyon Başkanımız Suat Çelen, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muzaffer Çintimar ve cimnastik ailesine teşekkür ediyorum. Cimnastik sporunu kentimizde daha fazla yaygınlaştırıp daha iyi konuma getirmeye kararlıyız” diye konuştu.

CİMNASTİK ŞAMPİYONASI 1

CİMNASTİK ŞAMPİYONASI 3

CİMNASTİK ŞAMPİYONASI 2

CİMNASTİK ŞAMPİYONASI 4

Editör: Haber Merkezi