Avukatlar Adli Yıl Açılışı Resepsiyonu’nda buluştu Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz; “Adaletin tecelli ettiği, mesleki sorunların geride kaldığı bir yıl diliyorum” dedi

2021-2022 Adli Yılı’nın başlaması kapsamında etkinlikler organize eden Adana Barosu, gündüz yapılan tören ve basın açıklamalarının ardından akşam Baro Tesisleri’nde resepsiyon düzenledi. Resepsiyona Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ergül Halisçelik, Adana Akademik Meslek Kuruluşları Birliği dönem sözcüsü ve Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Selahattin Menteş, avukatlar ve stajyer avukatlar ile çok sayıda davetli katıldı.

AVUKATLAR VE MİSAFİRLER KATILDI

Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz ile Yönetim Kurulu üyeleri, konukları kapıda karşılayıp gece boyunca yakından ilgilendi. Avukatlar, eşleri ve misafirlerin katıldığı kokteyl ile başlayan resepsiyon, ilerleyen saatlerde Grup Mega sahne almasıyla devam etti.

Özellikle genç avukatların coşkulu eğlencesine sahne olan gecede keyifli anlar yaşandı. Konukların eğlencesine eşlik eden Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, kendisini piste davet eden genç meslektaşlarının coşkusuna eşlik etti.

BELİRSİZLİKLER GERİDE KALDI

Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz resepsiyonda yaptığı konuşmada “Karşımda gördüğüm bu tablo bizlere güç ve enerji veriyor. Bu akşam kokteylimize katılan tüm meslektaşlarımın ve konuklarımızın gözlerinde bir arada olmanın heyecan ve mutluluğunu görüyorum. Bu tablodan, ben de çok mutluyum. Mesleğimiz sorumluluk isteyen zor bir meslektir. Bu akşam bu sorunları konuşmayacağız” dedi.

SORUNLARI BİRER BİRER ÇÖZÜYORUZ

Av. Semih Gökayaz şöyle devam etti: “Mesleki dayanışma konusunda en temel konu bir araya gelememekti. Gerek ülkemizdeki gerekse dünyada yaşanan korona salgını ve adliyelerin bölünmüş olmasından dolayı çok ayrı kalmıştık. Göreve geldikten sonra bu tür organizasyonlarla Baro tesislerimizde daha çok bir araya geleceğiz.  10-11 Temmuz’da Genel Kurul ve seçimlerimiz yaparak tüm belirsizlikleri geride bıraktık. Göreve geldikten sonra daha önceden tespit ettiğimiz sorunları planladığımız şekilde birer birer çözüyoruz. Eğer sizler bizlere el verirseniz, omuz verirseniz bu sorunları daha kolay çözeriz. Tüm meslektaşlarıma adaletin tecelli ettiği, mesleki sorunlarımızın geride kaldığı güzel bir adli yıl diliyorum.”

Editör: TE Bilisim