Adana'nın İlk ve Tek 0-3 yaş Bebek Spa Merkezine Yoğun İlgi

Adana'nın ilk ve tek 0-3 yaş bebek Spa merkezi olan Dream Baby Spa Merkezi, Güzelyalı mahallesi'nde 2 yıldır hizmetine devam ediyor.

Merkezde bebeklere uygulanacak yöntemler ve faydaları hakkında bilgi veren işletme sahibi Merve Nur Bilmez şunları söyledi;

Profesyonel masaj ekibimiz ile  bebeğiniz için muhteşem bir deneyim sunuyoruz. Fizyoterapistlerden masaj desteği alan bebekler daha esnek ve rahatlamış bir vücuda sahip olurlar. Masaj sonrasında bebeğinizin mutluluğuna inanamayacaksınız.

Son nesil teknolojilerle üretilmiş olan jakuziler ile bebeklerinize keyifli zaman geçirme fırsatı sunuyoruz. Bebek spa sayesinde bebeklerinizin kas ve iskelet sistemi dengeli olarak gelişmekte ve güçlenmektedir.

Bebeklerin fiziksel, bilinçsel, sosyal ve duygusal gelişimine olumlu etkisi tüm dünyada kabul gören bebek masajı merkezleri, son yıllarda oldukça ilgi görüyor.

Bizde  Adana'da bir ilki gerçekleştirip tecrübesiyle ve uzman deneyimleri eşliğinde bir merkez olan Dream Baby Spa Merkezimizi açtık.

Tek seansımız masaj+spa olmak üzere 60 -75 dakika sürmektedir, havuzlarımızın süresi bebeklerimizin performansına göre değişiklik gösterebilir. küçük bebeklerimiz için onları yormamak adına uygun olan havuz dakikası; 30 ila 35 dakikadır.Ebeveynleri eşliğinde keyifli dakikalar geçiren bebekler suda rahatlarken annelerimize el masajı uygulaması yapılır.Toplamda 1,5 saat kadar vakit geçirmiş olursunuz.İlk aile aktivitenizi de burda yapmak hem sağlıklı hem de sizler için keyifli hale gelebilir.


Peki Ne Sağlar

Bebeklerde gaz ve koliği azaltır.

Anksiyeteyi azaltır.

Solunum ve dolaşımı düzeltir.

Sindirim ve boşaltım sistemini uyarır.

Kilo alımını hızlandırır.

Beyin dalgalarını olumlu yönde değiştirir.

Beden imajı, benlik saygısı ve kendine güveni artırır.

Uyku bütünlüğü derinliğini sağlar.

Anne ve bebek arasındaki bağı güçlendirir, etkileşimi sağlar.

Sudaki direnç ile iskelet ve kas sistemi geliştirir.

Doğuştan olan yüzme refleksleri harekete geçirilir, bebeğiniz hareketlerini kontrol etmeyi öğrenirken koordinasyon becerileri gelişir.

Eklemlere bağlı kaslarının gelişimini sağlar.

Kolik sorunun etkilerini azaltarak, iyileşmesinde etkin rol oynar.

Gerginliğini azaltarak sakinleşmesini sağlar.

Uykunun düzene girmesini kolaylaştırır.

Kendisine ve çevresine karşı güven duygusunun gelişiminde etken rol oynar.

Editör: TE Bilisim