Adana’nın “Ortak Kültürel Mirası: Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemek Kültürünün Ortaya Çıkartılması” isimli projenin İtalyan ortağı WIGWAM Club yetkilileri, proje kapsamında Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ve “Ortak Kültür Mirası: Türkiye ve AB arasında Koruma ve Diyalog-II (CCH-II) Hibe Programı” kapsamında projeler desteklenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda desteklenen “Adana’nın Kültürel Mirası: Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemek Kültürü’nün Ortaya Çıkartılması” projesinin İtalyan ortağı olan ve Avrupa'da yaygın ağa sahip WIGWAM Club yetkilileri Efrem Tassinato ve Diego Santaliano, proje çalışmalarını değerlendirmek için Adana’daydı.

Heyet Rektör Prof. Dr. Tuncel’i Ziyaret Etti

WIGWAM Club tanıtımının yapıldığı seminerin ardından İtalyanlar, projenin ortaklarından olan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret etti.

Adana Toroslar Federasyonu Başkanı Cenap Erol, Proje Sekreteri Yaşar Usanmaz, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Nuriye Say, Doç. Dr. Sait Say, Proje Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oya Işık da katıldığı ziyarette, Adana Toroslar Federasyon Başkanı Cenap Erol Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e Atatürk Portresi hediye etti.

Editör: TE Bilisim