Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, Genel Sekreter Doç. Dr. Dt. Hasan Boğa, Sayman Dt. Mustafa Kalat, Yönetim Kurulu Üyesi Dt. Nevin Kilecioğlu ve Adana Diş Hekimleri Odası vekili Av. Ahmet Seri ile birlikte Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Av. Gökayaz, misafirlerine teşekkür etti. Av. Gökayaz, Adana Diş Hekimleri Odası’nın genel kurulu ve seçimlerinde güven tazeleyen Dt. Güler ve ekibine yeni çalışma döneminde başarılar diledi. Av. Gökayaz, baronun çalışmalarıyla ilgili de bilgi paylaştı. 

SOSYAL GÜVENLİK ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Meslek örgütleri ile iş birliği ve dayanışmayı önemsediklerini vurgulayan Dt. Fatih Güler, konuşmasında Adana Akademik Meslek Odaları Birliği (ADAMOB) bileşeni olan Adana Barosu ile yakın çalışma içerisinde olmaktan da mutlu olduklarını söyledi.

Görüşme esnasında, meslek odalarının ortak sorunları, sosyal yardımlaşma ve dayanışma fonlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Bireysel çalışan akademik meslekler Bağ-Kur kapsamında emeklilik ve sağlık sigortası güvencesi altında olduğundan özelde çalışıp, emekli olan bu mesleğin mensuplarının aldıkları ücret; kamuda çalışıp emekli olanlarla mukayese edildiğinde aldıkları ücretin çok altında kaldığından bu durumun düzeltilmesi gerekliliği inancıyla bu konuda Sosyal Güvenlik Çalıştayı yapma kararı alındı.

Ziyaret sonunda, Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz, Adana Diş Hekimleri Odası Yöneticilerine baronun hizmet birimlerini tanıttı.

Görüşmede, Baro Başkan Yardımcısı Av. Miyesser Ersalan Önenli,  Genel Sekreter Av. İlker Mengü, Sayman Av. V. Mert Kuşdemir, YK Üyeleri Av. Özcan Delihasan, Av. Erkan Çetin, Av. Duygu Özgüven, Av. İlker Güzel, Av. Neval Yurtdaş ve Av. Gül Yalçın yer aldılar.

Editör: TE Bilisim