AGİAD’a yan bakılmıyor

Adana Genç İş İnsanları Derneği Ortaokulu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Adana Genç İş İnsanları Derneği Ortaokulu, bu yıl Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar arası Kızlar Voleybol Şampiyonası’na katıldı. Büyük coşku ile geçen ve 33 takımın katıldığı şampiyonada, rakiplerine set vermeden şampiyon olan AGİAD Ortaokulu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Mustafa Serhat Eryılmaz antrenörlüğünde maçlara hazırlanan ve şampiyona sonunda Adana şampiyonu olan takım sırasıyla, Oğuzhan Ortaokulu, Buhara Ortaokulu ve İmamoğlu Cumhuriyet Ortaokulu’nu, eleme grubunda ise son olarak Hıdır Ünverdi Ortaokulu'nu set vermeden yendi. Final grubunda ise sırasıyla Kozan Akdam, Ceyhan Arif Nihat Asya Ortaokulu ve final maçında da Saidi Nursi İmam Hatip Ortaokulu’nu yenerek Adana Şampiyonluğunu set vermeden elde etti. 05-08 Ocak 2023 tarihinde Hatay’da yapılacak olan bölge şampiyonasında Adana’yı temsil etmeye hak kazanan Agiad Ortaokulu’nun, bu yılki hedefi ise Türkiye derecesi yapmak.

Adana Genç İş İnsanları Derneği Ortaokulu birinci olurken ikinciliği Saidi Nursi İmamhatip Ortaokulu, üçüncülüğü Ceyhan Arif Nihat Asya Ortaokulu, dördüncülüğü ise Kozan Akdam Ortaokulu kazandı.

Türkiye Ortaokullararası Voleybol Şampiyonasında Adana'yı temsil edecekler

Fırtına gibi estiler

AGİAD'a yan bakılmıyor

Editör: Haber Merkezi