Başkan Akay ekibiyle esnafı dinledi

Esnafın talepleri anında karşılık buldu

Başkan Akay’dan “Salgın kurallarına uyun” çağrısı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirdiği Mahallelerdeki hizmet denetimi ve halkla sohbet ziyaretlerinin devamı olarak ilçe merkezindeki esnafları da ziyaret ediyor.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, birim müdürleri ile birlikte Çakmak Caddesi, Dörtyol ağzı ve yakın çevredeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi, sorun dinledi. Pandemi konusunda esnafı bilgilendiren Başkan Akay, maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda hatırlatmada bulundu. Esnaflar ise Başkan Akay’a, ziyaret ve ekibiyle sorun dinlemek ve çözmek için gelmesi nedeniyle teşekkürlerini iletti.

ESNAF İSTEDİ BAŞKAN AKAY ANINDA TALİMAT VERDİ

Esnafları ziyaretinde samimi diyaloglar yaşayan Başkan Akay, esnafın taleplerinin en kısa sürede yerine getirilmesi için anında birim müdürlerini talimatlandırdı.  Seyhan’da ‘yolüstü’ ticaretin canlı olduğunu vurgulayan Başkan Akay, etiket, maske, temizlik, sağlıklı gıda üretimi ve ruhsat gibi denetimlerin düzenli yapıldığını belirterek “Esnafımızın kurallara uygun ticaret yapması nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Akay ziyarette, esnafın fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmedi. 

Başkan Akay, Mahalle, esnaf ve muhtar ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de düzenli olarak sürdürecek

Editör: TE Bilisim