Ali Babacan: “DEVA kadroları ile memleketimizin çözülmeyecek bir sorunu kalmayacak.

DEVA kadroları her soruna çözüm, her derde DEVA olacak.”

Ali Babacan: “Tarım Eylem Planımızda ‘Gübrenin yarısını biz devlet olarak karşılayacağız’ dedik, ‘Mazottaki özel tüketim vergisini çiftçimize iade edeceğiz’ dedik, Biz çiftçimizin borcunu 2 yıl faizsiz öteleyeceğiz."

Ali Babacan: “Şu anda çiftçimiz büyük bir sorun yaşıyor. Maliyetler arttı. Aynı zamanda bu yaz kuraklık, çiftçimizi vurmuş durumda. Tarım Eylem Planımızda 56 madde var ve hepsini takvime bağladık. Laf üretmek kolay, biz iş üretiyoruz.”

Ali Babacan: “DEVA Partisi; demokrasimize karşı yönelen her türlü kalkışmanın karşısında dimdik ayakta duranların partisidir.”

Ali Babacan: “'Koalisyonlar dönemi bitecek' diyorlardı. Krizlerin ortağı, mafyaya özel af çıkarmanın çabasında. Büyük ortak, küçük ortağa mahkûm şekilde koskoca ülkeyi yönetmek zorunda kalıyor. Bu mu koalisyonların bitmiş hali?”

Ali Babacan: “Sayın Erdoğan; sizi medyada tetikçiler mi savunuyor?”

Ali Babacan: “Vaktinde AK Parti’ye gönül vermiş dostlarımıza sesleniyorum. Siyasetçilerin çetelerle iş tuttuğu bu günleri kabul etmediğinizi, kabul edemeyeceğinizi gayet iyi biliyorum. Gelin bu mafya-siyaset-bürokrasi-medya şebekesine bir kez daha son verelim.”

Ali Babacan: “DEVA Partisi herkesin can, hak ve mal güvenliğinin garantisi olacaktır.”

Ali Babacan: “Bir dönem artık kapanıyor. Ülkemizin hiçbir sorununu çözemeyen, ülkemize korku ve baskıdan başka artık hiçbir vaat sunamayan bu iktidarın dönemi artık kapanıyor. Dönülmez akşamın ufkundayız. Türkiye’yi içinde olduğu çukurdan en kısa sürede çıkartacağız."

Editör: TE Bilisim