Ali Özcan Duymuş Olurum şarkısının akustik versiyonu ile karşımızda!

Ali Özcan 2019'da yayınladığı Aşktan Haber Var EP'sinde bulunan Duymuş Olurum adlı şarkısının akustik versiyonunu sevenlerinin beğenisine sunuyor.

Teklinin söz müziği Ali Özcan'ın, düzenlemesi ve mix'i Mert Tunçmakas'ın, mastering'i ise Başar Yakupoğlu imzası taşıyor.

Daha önceleri 2 tekli çalışma ve 3 şarkıdan oluşan EP çalışmasını yayınlayan Ali Özcan, yoğun ve heyecanlı dönemini şu şekilde anlatıyor:
Bu sene benim için ayrı bir sene oluyor. Alternatif pop kariyerimin yanı sıra piyano eserlerimi de yayınlamaya karar verdim ve ilk eserim Rêverie 18 Ocak'ta dinleyicilerle buluştu. 4 Şubat'ta kendim harici çektiğim ilk klip olan Barçın'ın Kaybolan Yıllar şarkısı yayınlandı. Ayrıca kendim harici çektiğim ilk klibin bir Sezen Aksu şarkısı olması da ayrı bir onur ve gurur verici. Önümüzdeki aylarda yeni bir akustik çalışmam daha geliyor onun için de gün sayıyoruz. Yaza da hareketli bir şarkı kaydettik.

O şarkı için ayrı bi' heyecanlıyım. Yine söz müziği bana ait.

Ayrıca şuan bitirmek üzere olduğum bir piyano albümü çalışmam var. Piyano eserlerim dijital platformlarda "Alican Özcan" adı ile yer alıyor.
Çok farklı tarzlar. Bir yandan alternatif pop bir yandan klasik. Bir yandan da master başlamak üzere. :)
Çok yoğun ve heyecanlı bir süreç. Umarım beğenirsiniz.

Editör: TE Bilisim