ALTILI MASANIN ADANA İLİ SEÇİM İŞLERİNDEN SORUMLU BAŞKANLARI, YAKLAŞAN SEÇİMLER İÇİN İLK TOPLANTIYI SAADET PARTİSİ ADANA İL BAŞKANLIĞI EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

YAKLAŞIK 5 SAAT SÜREN TOPLANTININ ODAK NOKTASI ‘’SEÇİM GÜVENLİĞİ’’ OLDU. EMSAL TEŞKİL EDECEK BU TOPLANTILARIN DEVAM EDECEĞİ BELİRTİLEREK TOPLANTININ ARDINDAN YAPILAN ORTAK AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ:

Değerli Hemşehrilerimiz,

Adana’mız başta olmak üzere tüm milletimizin iradesinin yansıyacağı seçim sandıklarına sahip çıkmak adına hangi siyasi partiye veya adaya verilmiş olursa olsun tek bir oyun dahi değerli olduğunun bilinciyle gece gündüz demeden ÇALIŞIYORUZ. Seçim günü görev yapacak sandık kurulu üyeleri ve müşahitleri şimdiden belirliyor ve eğitiyoruz. Milletimize faydalı olacak her alanda olduğu gibi seçim güvenliği alanında da altılı masanın Adana İlindeki Seçim İşleri Başkanları olarak bilgi, birikim ve tecrübelerimizi paylaşıyor, Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçeceğimiz “YARININ TÜRKİYESİ” için güçlerimizi birleştiriyoruz. Bu kapsamda seçim süreci için başta hukukçular olmak üzere ilgili tüm ekibimizle çalışmalarımızı özveriyle yürütüyoruz. İl ve ilçe seçim kurullarındaki üye ve temsilcilerimizin iş birliği içerisinde çalışması için zemin oluşturuyoruz. “OY NAMUSTUR” bilinciyle seçim sürecinin ve bu süreçteki propaganda faaliyetlerinin adil ve eşit şekilde yürütülmesi adına BİRLİKTE hareket ediyoruz. Bu bağlamda kamu gücünü suistimal edecek hiçbir harekete taviz vermeyeceğimizin, seçmen iradesine sahip çıkmak adına gerekli duruşu büyük bir KARARLILIKLA sergileyeceğimizin sözünü veriyor, inanarak çıktığımız bu yolda tüm Adanalı hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz.

WhatsApp Image 2023-01-12 at 14.49.26

Katılımcılar:

CHP ADANA SEÇİM VE HUKUK İŞLERİ BAŞKANI AV. SABRİ SARI

DEVA ADANA PARTİSİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI AV. SELÇUK ÖZSOYLU

GELECEK PARTİSİ ADANA SEÇİM VE HUKUK İŞLERİ BAŞKANI AV. BEKİR CAN ÖZKAN

İYİ PARTİ ADANA SEÇİM İŞLERİ BAŞKANI OĞUZ BÜKEN

SAADET PARTİSİ ADANA SEÇİM VE HUKUK İŞLERİ BAŞKANI MUSTAFA ÇEKİLARIZ

Editör: Haber Merkezi