Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları İl Başkanı Av. Gizem Yıldırım, seçim hazırlıkları kapsamında hane ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Çalınmadık kapı, girilmedik hane bırakmayacaklarını belirten Başkan Yıldırım:" Yeni 3 üyemiz partimize ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun."dedi.


Esnaf ve hane ziyaretlerine büyük önem gösteren Gelecek Partisi Ankara Kadın Kolları Başkanı Yıldırım, dün Ankara'da İl kadın kolları yönetimindeki partilisine hane ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Yıldırım halkın talep ve önerilerini dinledi. 3 yeni kişinin de Gelecek Partisi'ne üyeliğini gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan Yıldırım;" Geçtigimiz gün il kadın kolları yönetimimizden Nurgül Hanım’ın evine misafir olduk. Bizleri karşılayan vatandaşlarımızın sorun ve önerilerini dinledik. Kadın cinayetleri ve kadına şiddet konusunda istişarelerde bulunduk.

Gelecek Partisi'nin ideolojisinden ve yapmak istediği projelerden bahsettik. 3 üye yaparak günü bitirdik. Bizim için her üye çok önemli çünkü bir kişi yeni bir düşünce, yeni bir kan demektir. Şunu belirtmek isterim ki seçim çalışmalarımız dur durak demeden devam edecek. Çalınmadık kapı, gidilmedik ev bırakmayacağız. Ankara’da Gelecek var."şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi