BAŞKAN KOCAİSPİR ''26 YILLIK HASRET ARTIK SON BULSUN''

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir Play-Off gurubuna kalan Adana Demirspor'un Bursaspor ile  22.07.20020 Bursa'da  ve 26.07.2020 tarihinde Adana'da saat 21.00'de yapacağı maçları Yüreğir Millet Bahçesi'nde kurulan ekran ile vatandaşların izlemesini sağlayacak.

Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir

Sosyal mesafe kurallarına uyularak Adana Demirspor maçlarının kurulan dev ekrandan arabadan izleneceğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ''Adana tek yürek olarak Adana Demirspor'un her iki maçtan da başarılı sonuçlar almasını gönülden istemektedir. Adanalı vatandaşlarımızın coşkusuna ortak olmak amacıyla Yüreğir Millet Bahçesi'ne kuracağımız dev ekran ile maçları canlı olarak vereceğiz. Bütün Adanalı vatandaşlarımız davetlidir.'' şeklinde konuştu.

Adana Demirspor'a süper lig yolunda başarılar dileyen ve 26 yıllık hasretin artık sona ermesini temenni eden Başkan Kocaispir ''Temennimiz takımımızın her iki maçta da başarılı bir oyunla bir üste tura çıkmasıdır.Vatandaşlarımız aileleri ile birlikte gelip arabalarında Adana Demirspor'un maçlarını izleyebilirler. Başarılar diliyorum.'' diyerek  süper lig özleminin bu sene sona ermesini temenni etti.

Editör: TE Bilisim