Türkiye KHK’lı Platformları Birliği; “Her hafta Pazartesi ve Perşembe akşamı, sosyal medya üzerinden gasp edilen haklarımızı geri istiyor ve eşit, adil, özgür, demokratik günler için haykırıyoruz! Desteklerinizi bekliyoruz! Unutmayın, siz yoksanız 1 değil çok çok eksiğiz!”

Platform konuyla ilgili açıklamasına şu şekilde devam etti;

Haksız ve Hukuksuz Bir Şekilde KHK’lar ile Mesleğimizden İhraç Edilen Bizler.

Anayasaya aykırı olarak kurulan ve Hak Aramamızda bize dayatılan Kararlarının Tamamen Siyasi Olduğunu Bildiğimiz OHAL Komisyonuna Yönlendirildik.

Hukukun ve Yargının Siyasetin Emrine girdiği ve Bir Aparatı olduğu ve KHK’lar için verilen Olumlu ve Lehimize olan Yargı Kararlarının bile Hükümet tarafından tanınmadığı, Görmezden gelindiği ve Uygulanmadığı ortadadır.

KHK’lar neticesinde işinden olanlar. Sadece işinden olmakla kalmadı, Toplumsal baskıya Linç’e açlığa sefalete mahkum edilmek istendi. Özel sektörde iş Bulmamız engellendi Soykırıma tabi tutulduk.

Aramızdan bu Zulümlere dayanamayıp İntihar edenler Meriç’te Ege de Boğulanlar oldu.

Kanunda Suç Olmayan Şeylerden Yargılanıp Haksız ve Hukuksuz olarak yargılanıp ceza alanlar oldu.

KHK’larla kapatılan Askeri Okullarda o zaman 14-15 yaşında öğrenci Olanlar yaşları 18 olduğunda gözaltına alınmaya tutuklanmaya başladı.

Artık bu Sadece biz KHK’lıların sorunu olmaktan çıktı Ülke sorunu haline geldi.

Aklıyla düşünüp Gerçeği Görenler Anladı Ülkede KHK meselesi çözülmeden,

Ülkeye Adalet Hukuk Refah Huzur gelmez. Ekonomi düzelmez. Biz KHK’lılar olarakta artık KHK’ların tüm sonuçlarıyla ortadan kalkmasını ve hakkımızın bize iade edilmesini talep ediyoruz,

Talep etmeye de devam edeceğiz.

Bunun için bir çok Siyasi Parti KHK meselesini gündemine aldı Yapılan Haksız ve Hukuksuz işlemleri en üst seviyede Parti Liderleri Tarafından Dile Getirildi CHP tarafından Bölgesel Toplantılar Yapıldı, İktidar olmaları halinde Çözüme Kavuşturacaklarına Dair Sözler Verildi.

Yarın da Deva Partisi KHK’lar İle ilgili Eylem Planını Açıklayacak KHK Platformları Birliği de Davet Edildi ve Bizleri Temsilen Arkadaşlarımız Katılacak.

Yarınki Deva Partisinin Yapacağı Toplantı Öncesinde Etkinlik Günümüzde Sesimizi Daha Gür,  İstediklerimizi Daha Net, Söyleyeceklerimizin Daha Anlaşılır olması için, Tüm Türkiye’ye Tüm Dünyaya

#Çözümİstiyoruz  Diyeceğiz.

Editör: TE Bilisim