Arif Kebap&Lahmacun'dan alkışlanacak destek

BİR GÜNLÜK CİROSUNUN YÜZDE 50'SİNİ SMA'LI HASTALARA BAĞIŞLADI

Yaşam mücadelesi veren 9 SMA hastasına, Adana'nın en nezih mekanlarından Arif Kebap&Lahmacun Salonu Sahibi Arif Bozan'dan alkışlanacak destek. Bozan, işletmesinin 5 Ocak'taki cirosunun yüzde 50'sini SMA hastalarına bağışlayarak takdir topladı.
arif bozan-kazım ölçer
Kentimiz ekonomisine önemli destekleri olan iş insanı Kazım Ölçer'in daha önce kişisel verdiği ekonomik desteği, Adana SMA Platformu'na dönüştürerek daha geniş kitlelerin yardım yapabilmelerine vesile olduğu ve Adana Masası İnstagram Hesabı sahibi Mehmet Turaççı'nın da önemli katkılar sunduğu SMA Hastaları için bir destek de Arif Kebap&Lahmacun Salonu sahibi Arif Bozan'dan geldi.

sm (3)
Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastalarının çok pahalı olan ilaçlara ulaşmasının güçlüğünü bildiği için hiç düşünmeden kampanyaya destek verdiğini belirten Bozan, İş insanı Kazım Ölçer ve Adana Masası İnstagram Hesabı sahibi Mehmet Turaççı'nın kendisine yaptığı teklifin cironun yüzde 10'u olduğunu hatırlatarak, "Bu günlere annem ve babamın özverileri ile geldim. Onlara hayırlı bir evlat olmak için ben de bir günlük ciromun yüzde 50'sini bağışlama sözü verdim. Bir kebaptan kazandığımız yüzde 25'lik karın yanı sıra yüzde 25 de cebimden ödeyerek bu hastalarımızın bir an önce ilaçlarını alabilmelerini sağlamak istedim. Yardım kampanyamızı duyan eş-dost ve Adana'nın seçkin insanları mekanımızı şereflendirerek hem yemeklerini yediler, hem de hayrımıza ortak oldular" diyerek, destek verenlere teşekkür etti.

"FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK"


Aynı zamanda yarış atı yetiştiriciliği ile uğraşan iş insanı Kazım Ölçer, "En son Hipodrom'da düzenlenen Kozan Belediye Başkanlığı yarışı sonrası şahsım adına 100 bin lira bağışladığımı ifade edince, orada bulunanlar bir anda 1 milyon 500 bin lira gibi bir meblağı bağışladı. Bireysel olarak SMA hastalarına daha fazla bir şey yapamayacağımı anlayınca 8 Aralık 2022 tarihinde 'Adana SMA Platformu'nu kurarak, Valiliğin yardım toplama izni verdiği 9 ailenin, daha büyük kitlelerden yardım almalarına vesile olmaya çalışmaya karar verdik. İlk destekçimiz Arif Kebap&Lahmacun Salonu İşletmecisi sayın Arif Bozan oldu. Arif Bozan'ın şahsında ailesine ve çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek, kentteki diğer işletmelerden de aynı duyarlılığı göstermelerini beklediğini ifade etti.
sm (1)
Adana Masası İnstagram Hesabı Sahibi Mehmet Turaççı da, sosyal sorumluluk projesi kapsamında SMA hastalarının her zaman yanında olduğunu belirterek, "SMA hastalarına destek olan işletmelere biz de elimizden gelen tanıtım desteği vereceğiz" şeklinde söz vererek, çağrıda bulundu.

Editör: Haber Merkezi