Türkiye’nin lider kişisel temizlik ve hijyen şirketi Evyap’ın önde gelen markalarından olan; el ve vücut kremi kategorisinin lideri Arko Nem, yenilikçi ürünler geliştirmeye devam ediyor.

Formülündeki bitkisel sütler ve prebiyotikler ile cildi nemlendirerek besleyen Yeni Arko Nem Prebiyotik Krem Serisi’nin reklam filminde, marka yüzü Burcu Özberk; alkol, paraben ve silikon içermeyen temiz içerikli formüle ve yüzde yüz vegan içeriğe vurgu yapıyor.

‘’En değerli giysiniz, cildiniz’’ mottosuyla tüketici ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ürünler geliştirmeye devam eden Arko Nem, Yeni Prebiyotik Krem Serisini tanıttı. Arko Nem Prebiyotik Krem serisi, içeriğindeki bitkisel sütler ve prebiyotiklerle cildi nemlendirerek besliyor. Çevresel faktörlere karşı cilt üzerinde koruyucu kalkan oluşmasına ve cildin bariyer özelliğini destekleyerek onarılmasına yardımcı oluyor.

Yeni Arko Nem Prebiyotik Krem Serisinin badem sütü, yulaf sütü ve pirinç sütü olmak üzere 3 çeşidi bulunuyor ve ürünler %100 vegan. Alkol, paraben ve silikon içermeyen temiz formülü ile 48 saat nemlendirici etki sağlıyor. Üstelik hızlı emilerek yağlılık hissi bırakmıyor.

Arko Nem, ilk olarak Değerli Yağlar Sprey Krem Serisi reklam kampanyası için anlaştığı ünlü oyuncu Burcu Özberk ile iş birliğine de devam ediyor. Arko Nem Prebiyotik Krem serisinin reklam filmi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu; filmde cildindeki ışıltının sırrını açıklıyor: bitkisel sütler ve prebiyotikler! Filmde, Arko Nem’in mottosu ‘’En değerli giysiniz, cildiniz’’ mesajını veren Burcu Özberk, bitkisel sütler ve prebiyotiklerin; cildi nemlendirerek beslediğine ve onarılmasına yardımcı olduğuna vurgu yapıyor ve vegan olmasına dikkat çekiyor.

Arko Nem Prebiyotik Krem reklam kampanyası hakkında konuşan Evyap Pazarlama Müdürü Mehtap Öner, ‘’Evyap’ın yenilikçi bakış açısını, tüm markalarımız için yeni ürün geliştirmeden reklam ve pazarlama faaliyetlerine kadar her alana uygulamaya devam ediyoruz. Tüketici ihtiyaçlarını ve küresel trendleri yakından takip ediyoruz; %100 Vegan Yeni Arko Nem Prebiyotik Krem Serisi’nin alkol, paraben ve silikon içermeyen; bitkisel sütler ve prebiyotiklerle zenginleştirilmiş içeriği de tüketici ihtiyaçları ve trendler doğrultusunda oluşturuldu.

Yeni reklam kampanyası ile amacımız Arko Nem’in kozmetik marka algısını güçlendirmek ve hedef kitlemizi genişleterek yeni tüketici kazanmak. Bu doğrultuda kampanyamızda, kozmetik ve güzellik dünyasına ait unsurları artırarak, ürünün içeriğindeki prebiyotik ve bitkisel sütlere ve bu içeriklerin faydalarına odaklandık.” dedi.

Arko Nem Burcu Özberk iş birliği hakkında da konuşan Öner, “Burcu Özberk ile geçtiğimiz sene hayata geçirdiğimiz reklam kampanyamız çok beğenildi. Burcu, imza attığı başarılı projelerle tüm Türkiye’nin tanıdığı, çok sevilen bir isim. Enerjisi ve doğallığı ile de Arko Nem için uygun bir isim olduğunu düşünüyoruz, bu nedenle iş birliğimize devam ediyoruz. Reklam filmi çekimleri de oldukça eğlenceliydi, filmimiz ile ilgili de çok güzel yorumlar alıyoruz’’ dedi

Yeni Arko Nem Prebiyotik Serisi reklam filmi hakkında konuşan Burcu Özberk, “Arko Nem gibi köklü bir markanın reklam yüzü olduğum için çok mutluyum, geçtiğimiz yıl yayınlanan Sprey Krem reklam filmimiz çok beğenilmişti. Arko Nem Prebiyotik krem reklam filmimiz de yayınlanır yayınlanmaz çok olumlu dönüşler aldı. %100 Vegan Arko Nem Prebiyotik Krem serisinin alkol, silikon ve paraben içermeyen; bitkisel sütler ve prebiyotiklerle cildi nemlendiren formülü, tam bana göre. Kendi cildim için kullandığım bir markanın reklam filminde oynamak da benim için ayrıca mutluluk verici’’ dedi.

Editör: TE Bilisim