Şimdi biliyosunuz Avrupa, Amerika, İskandinav ülkeleri dahil dünyanın tüm medenî ülkeleri bizi kıskanıyor! Bunun için de öncelikle bütün dünyayı kasıp kavuran, milyonlarca kişiyi öldüren bir virüs tasarladılar; onun aşısını da üretip piyasaya çıkarır gibi yaptılar. Amaç, aşıyla biz Türkler’i çip takıp nasıl bu kadar başarılıyız ne kadar mikemmelll hayatlarımız var izlemek ve hatta mRna aşısı ile genetik kodumuzu çalmak, kodu değiştirerek tüm dünyanın lideri mitteşem ötesi başarılı bir ülke oluşumuzu önlemek; peeeh biz yer miyiz bu numaraları tabi ki anladık!! Ve hatta Türk halkı o kadar zeki ki; biz doktorların ecnebilerin yaptığı bu planın bir parçası olup; virüsün öldüremediklerini, verdiğimiz ilaçlarla bizim öldürdüğümüzü de şakk diye anladı!! (yeminle yazdıklarımı gerçek sanacak çoook insan tanıyorum)

Öncelikle Türk olarak neden bizim genlerimiz, neden Türkiye seçildi?

-Dünya üzerinde hızla geriye giden başka ülke yok. (Bazı Afrika kabileleri hariç ki biliyosunuz Papua Yeni Gine para birimi Kina bile 2.07 lira değerinde şu an!) Avrupa ve Asya'yı birleştiren jeopolitik önemdeki bir konumdayken Ortadoğu zihniyetine hızla evrilen bir ülke burası. Cumhuriyet'ten tek adam rejimine, köy enstitülerinden imam hatiplere, dünyada kadınlara ilk seçme seçilme hakkı verilen ülkelerden biri olmaktan kadının görevi evde çocuk ve börek yapmaktır diyen bakanlarına, yurtdışından profesörler getirtip eğitim reformuyla ülkeyi kurtarmayı hedef alan bir liderden 'papaz eriğini imam eriğine dönüştüren' projeye ödül veren Tübitak'ına, modern tıbba emek veren çok değerli hekimlerinden hacamat sülükçülere, ihracat yapan fabrikalarından dünyada en çok tarım rezervi olan ürünlerini dahil yurtdışından ithal ettiği günlere; özgürlük ve demokrasiden, tetiğe değil deklanşöre basanların hapise gittiği bir ülke hâlini almamızda genlerimizin rolü var mı? araştıracaklar tabi!!

 Millet gezegende, Ayda su ararken hâlâ abdesti bozan- bozmayan su peşinde koşmanın; zeki diye bilinen ırkın zekalarını nasıl sadece dolandırıcılığa, hileye hurdaya çalıştırılabildiğinin, dünyanın en çok kadın cinayeti işlenen ülkesi olmanın psikopatlık genleriyle mi alakalı olduğunun; yaşadığı sefaletten, işsizlikten, açlıktan dolayı hesap sormak yerine sorgusuz sualsiz herşeyi kabullenen biat kültürünün genetikle ilgisi varsa; bu gen dizilimini bulup yoketmek için Türkiye'yi seçmişlerdir, belli ki...

 Bize çip takıp izliycekler, niye mi?

-Asgari ücretle 6 çocuklu aile nasıl geçindirilir?

-Ortaya çıkan her türlü yalan dolan düzenbazlık yolsuzluğa rağmen insanlar nasıl herşeye inandırılıp koyun gibi güdülür?

-Parası pula dönüşen bir ülkede; çok fakir ve aşırı zenginin arasındaki uçurumda insanlar nasıl yaşar?

-Meslekler itibarsızlaştırılıp okumuş olanlar cahil-cühelaya kırdırılarak yobazlaştırılan; dini siyasete dâhil herşeye âlet edip yarattığı tarikat, şeyh kültüründe, bu yobazlarla kervan nasıl yürütülür?

-Çalışanın emeği nasıl sömürülür, mesela bir doktor acilde bir gecede 300 hasta nasıl bakar, aralıksız 36 saat nasıl çalıştırılıp bir de üstüne 'doktor şikayet hattı' ile nasıl cezalandırılır, doktor nasıl dövülür, cezasızca sövülür ve hatta öldürülür?

-Bir ülke diliyle, diniyle, mezhebiyle, etnik kökeni, inancı, inançsızlığıyla nasıl birbirine düşman edilir, kardeş kardeşe sebepsizce yıllarca nasıl öldürtülür?

-Rüzgarın estiği yöne göre düşünceler nasıl döndürülür, dün söylenen şey bugün nasıl inkar edilir, onuru için harakiri yapan ateist Japonlarla her türlü yolsuzluğu yapıp gözünün içine baka baka yalan söyleyip, bakara makara okuyan sözde müslümanlar nasıl aynı dünyada yaşarlar?

-Vakıflarında oğlan çocuklarına, sokaktaki hayvanlara tecavüz edip, ahlak kadının saçında, başında, etek boyunda nasıl aranır? onu öğrenecekler de ondan!?!

Gören, düşünen, sorgulayan, akıl, fikir vicdan sahibi bir insan bu ülkede kafayı yemeden nasıl yaşar; gönüllüyüm, gelsinler aşıyla çip takıp beni izlesinler... Öyle dayanıklı bir çip üretebilirlerse tabi!...

Editör: TE Bilisim