ADANA BAROSUNDA YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN AV. SEMİH GÖKAYAZ, MAZBATASINI ALDI.

MAZBATA TÖRENİ YAPILDI

Adana Barosu'nda yeniden başkan seçilen Av. Semih Gökayaz ve yönetimi mazbatasını alarak göreve başladı.

Adana Barosu’nda 16 Ekim 2022 tarihinde yapılan seçimlerin ardından mazbata töreni yapıldı. Adana Barosu Avukatlar Salonunda gerçekleşen törene, yönetim kurulu üyeleri, kurul ve komisyonlarda görev alan çok sayıda avukat katıldı.

Adana Barosu Başkanlığı’na 2. kez seçilen Av. Semih Gökayaz’a mazbatasını Yüreğir İlçe Seçim Kurulu Başkanı Uğur Özenir verdi. 
Av. Gökayaz, mazbatasını aldıktan sonra teşekkür konuşması yaptı. 

WhatsApp Image 2022-10-19 at 14.47.32

Av. Gökayaz, 31. Döneme imza atan tüm meslektaşlarına katkı emekleri için teşekkür etti. Bu dönemde çok önemli işlere hep birlikte imza atacaklarını söyledi. Av. Gökayaz, şöyle devam etti; “Genel Kurul ve seçimlere gerek aday olarak gerekse katılım sağlayarak güç veren tüm meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl Adana Barosu’nun 100’üncü yılını coşkuyla kutlayacağız. Bu anlamda uluslararası baro olma iddiamız var. Adana Barosu sözü dinlenen bir baro. Adana Barosu baroları harekete geçirecek güçlü bir baro. Mesleki dayanışma anlayışıyla el ele, omuz omuza verdiğimiz bir dönemden, Geleceği Birlikte Kuracağımız günlere yürüyoruz. Ülkede hukukun üstünlüğünün sağlanması için, yargının bağımsızlığı ve insan haklarının hakim kılınması için var gücümüzle mücadele edeceğiz”

WhatsApp Image 2022-10-19 at 14.45.40

Tören, tebriklerin kabulü ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi