Seyhan’dan anlamlı turnuva

5 Ocak futbol turnuvası büyük ilgi gördü

Başkan Akay’a sevgi seli

Seyhan Belediyesi Spor müdürlüğü tarafından 5 Ocak Adana’nın Kurtuluşunun 101.yılı etkinlikleri kapsamında Coral Aydın Spor Tesisi’nde U-11 yaş futbol turnuvası düzenlendi. Turnuvanın başlama vuruşunu Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2000 Evler mahallesi  muhtarı Tolga Yıldırım ve spor paydaşları birlikte yaptılar.

FUTBOL TURNUVASI 4

BAŞKAN AKAY “ SPORA VE SPORCUYA DESTEK

BİZİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Spora ve sporcuya desteğin kendileri için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ 5 Ocak Adanamızın kurtuluşunun 101.yılı nedeniyle yapılan U-11 yaş futbol turnuvasına katılarak geleceğin yıldız sporcu adaylarının heyecanına ortak olduk. İnanıyorum ki, bu çocuklarımızın  arasından önümüzdeki zamanlarda başarılı  bireyler yetişecektir. Katılım gösteren kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi. Başkan Akay, çocuklarını spora yönlendiren aileleri de kutladığını sözlerine ekledi.

FUTBOL TURNUVASI 6

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından izlenilen turnuvada Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, 2000 Evler Mahallesi muhtarı Tolga Yıldırım, amatör spor kulüp başkanları, yöneticileri ve antrenörleri de hazır bulundu. Çintimar, Bozan, Hoşfikirer ve Yıldırım’da, “ Güzel bir organizasyona imza atan Seyhan Belediyesi’ni kutluyoruz. Spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı da Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi