Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na, (ASKF) 35. yıldönümü ve yeniden göreve seçilmeleri münasebetiyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Akay, Amatör Spor’un, daima destekçisi olduklarını, olmaya da devam edeceklerini söyledi. 

“KULÜPLERİMİZ SPORCU YETİŞTİRMELİ” 

Göreve geldikleri ilk günden bu yana amatör spor kulüplerine imkanlar dahilinde destek olduklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif  Kemal Akay, “ Bundan sonraki süreçte de desteğimizi esirgemeyeceğiz.  Kentimizin, sporla ve amatör spor kulüplerimizle ilgili çalışmalarında her zaman yanınızda olduk olmaya da devam edeceğiz. Spor tesisleri yapmak adına çok önemli projelerin altına imza atmak istememize rağmen yer  planlamasının yapılmamış olması bizleride sıkıntıya sokuyor. Ķulüplerimizin, sporcu yetistirmede  biraz daha etkili olması gerektiğini düşünüyorum” dedi. 

“BOZAN VE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

Başkan Akay konuşmasını şöyle tamamladı, “ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ahmet Bozan ve yönetim kurulu üyelerine göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte de,Amatör Spor Kulüplerimiz ile devamlı istişareler halinde bulunarak sporda güzel hizmetlere imza atacağımızı düşünüyorum”  

BOZAN:AKAY BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEMİŞTİR 

ASKF Başkan Ahmet Bozan’da, “ Federasyonumuza ziyarette bulunan Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay’a, memnuniyet duygularımızı iletiyoruz. Akay, her zaman bizlerin, Amatör Spor Kulüplerinin yanında olmuştur, bundan sonra da her zaman yanımızda olacağını biliyoruz. Spora destek verenlerin başımızın üstünde yeri vardır. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” diye konuştu. 

Editör: TE Bilisim