Artvin Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül Akçiçek, bugün yarıyıl tatiline girecek olan öğrencilerin zor bir süreci tamamladıklarını belirterek velilere seslendi: ‘’Karne notları ne olursa olsun çocuklarınızı mutlaka ödüllendirin’." dedi.

"15 GÜNLÜK TATİL MUTLAKA VERİMLİ GEÇİRİLMELİ"

1.5 yıl aradan sonra 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlayan 18 milyondan fazla öğrencinin bugün 15 günlük yarıyıl tatiline gireceğini belirten Başkan Akçiçek, öğrencilerin yarıyıl tatilini verimli geçirmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı;"

Karnesi kötü olan çocuklarımız olabilir. Pandemi döneminden sonra okula, öğretmenlere, arkadaşlarına adepte olamayan, bu sebepten dolayı notları düşük gelen çocuklarımıza lütfen sert tepkiler göstermeyelim. Onları ödüllendirerek, daha ılımlı yaklaşarak, dersleri eğlenceli bir hâle getirerek, mutlaka birlikte alıştırmalar yaparak bilinçlendirelim ki hem okula hem de derslere adepte olabilsinler. Bu zamana kadar sorunsuz geçen egitim- öğretim yılı tüm öğretmenlerin ortak zaferidir.

Bu günlerde bile çocuklara en iyi şekilde eğitim veren, özveriyle çalışan tüm öğretmenlere ve derslerine azimle çalışan, her daim başarılı olan, düşük not alsa bile mutlaka düzeltecek olan, yarıyıl tatilini verimli şekilde geçirmesini temenni ettiğim öğrencilere iyi tatiller diliyorum." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim