BAŞKAN ERDEM, GENÇLERİ FUTBOL TOPUYLA SEVİNDİRDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, gençleri spora teşvik etmek amacıyla futbol topu hediye ederek Baran ve arkadaşlarını sevindirdi.

Ceyhan'da yaşayan Baran'ın isteği üzerine, futbol topu talebine duyarsız kalmayan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, beraberinde getirdiği futbol toplarını gençlere dağıttı. Başkan Erdem, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin her zaman arkasında Hülya Anneleri var” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Baran evladımız kendi ve arkadaşları adına  bizlerden futbol topu istediler. Bende gençlerimizin talebini yerine getirmek amacıyla onlara futbol topu alarak kendilerine takdim ettim. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve spora teşvik etmek bizim en önemli görevimizdir. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünden hareketle; ahlaklı, futbola yönelen gençlerimiz bizim en büyük hedefimizdir. Gençlerimiz Çukurova’nın bu güzel havasında spor yaparak boş zamanlarını değerlendirecekler. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize büyük önem veriyoruz ve her zaman onların yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Gençler ise isteklerini yerine getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür ederek, çok mutlu ve sevinçli olduklarını söylediler.

Editör: TE Bilisim