Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Polis teşkilatının 176'ncı yıl dönümü ve Polis Haftası etkinliğine katıldı.

Ceyhan Asri Mezarlığında düzenlenen etkinlikte, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren,Ceyhan  Belediye Başkanı Hülya Erdem, İlçe Emniyet Müdürü Alpertunga Berberoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Satılmış Çal ve emniyet müdürlüğü personeli ile birlikte şehit polislerin mezarları ziyaret edildi. Kabirlerine çiçek bırakılarak, Kur'an'ı Kerim okuyup dua edildi.

Polis Teşkilatımız, ülkemizin can güvenliğinin daimi bekçisi olduklarını ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; "Ülkenin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenin sağlanmasında vatandaşların mutlu bir yaşam sürmesi için büyük bir özveri ile çalışan ve bu konuda önemli başarılara imza atan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümünü kutluyorum.

Hepimiz biliyoruz ki, Emniyet Teşkilatımız günün 24 saatinde cesurca, kararlı ve etkin bir şekilde halkın güvenliğini ve huzurunu temin etmektedir. Her kademesi ile özverili çalışan Emniyet Müdürlüğü halkın da gönlünde yer etmiş ve takdirini kazanmış, birçok olayda canlarını tehlikeye atmakta, cana kasteden olayların içinde kendini bulmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, bir kez daha tüm emniyet mensuplarının 176. yıl dönümünü kutluyor, ülkemizin her köşesinde görevi başında bulunan, fedakar ve cefakar emniyet mensuplarını takdirle selamlıyor, aile fertleri ile birlikte sağlıklar, mutluluklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim