SAYGILI’DAN BAŞKAN SEÇER’E KIZILAY YELEĞİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi, Kızılay’a kan ve kök hücre bağışında bulundular. 

MERSİN / Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı’nın ziyaret ettiği Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Kızılay’a kan ve kök hücre bağışında bulunarak, örnek oldular.

Saygılı ise Kızılay dostu çifte teşekkür ederek, Başkan Seçer’e Kızılay yeleği armağan etti. Saygılı, Bölge ziyaretleri kapsamında, Kızılay Mersin Şube Başkanı Muharrem Köse ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret ederek, Kızılay olarak gerek yerelde gerekse ulusal bazda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.  

Başkan Seçer ise Kızılay’ın yaptığı hizmetlerin takdire şayan olduğunu, iyilik kervanına katılmaktan kendisinin ve eşinin de mutlu olacağını belirterek, kan ve kök hücre bağışında bulundu. Seçer, “Bu şehri yöneten insanlar olarak Kızılay’ın her çağrısına öncülük etmeyi asli görevin yanında bir insanlık görevi olarak kabul ediyoruz” diyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Saygılı ise Mersin’deki Kızılay’a destek seferberliğine öncülük eden Başkan Seçer ve eşini kutlayarak, plaket takdim edip, Kızılay yeleği giydirdi. Saygılı daha sonra Kızılay Mersin Bölge toplantısına katılarak, tüm Kızılay gönüllülerine teşekkür etti.

Saygılı, “İyiliğin amiral gemisi bugün Mersin’e ve Mersinlilerin gönlüne demir attı. Kızılay’ımızı bu şehirde böylesine sahiplendiğiniz için genel merkezimiz adına hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim