Yurt Mahallesi’ndeki Sosyete Pazarını ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e vatandaşlar ve esnaf büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Pazara gelen kadınlara karanfil dağıtan Başkan Soner Çetin, kadınlardan ve esnaftan sosyal mesafeye uymaları ve maske takmaları uyarısı yaptı.


Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yurt Mahallesi’ndeki Sosyete Pazarını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıttı.


Pandemi nedeniyle sosyal mesafeye dikkat eden ziyarette Başkan Soner Çetin, tek tek tüm esnafa “hayırlı işler” dileğinde bulundu. Pazara alışveriş için gelen kadınlara karanfil dağıtan Başkan Soner Çetin, burada vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisi ile karşılaştı.


Başkan Soner Çetin gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtirken hem esnaftan hem de vatandaşlardan sosyal mesafeye dikkat etmelerini istedi. Maske takmanın virüsten korunmak için önemli olduğuna değinen Başkan Soner Çetin, “Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Ancak çok dikkatli olmalıyız. Esnafımızın işlerinin de eskisi gibi olmadığının farkındayım. Bu sıkıntılı günleri atlatacağımıza inanıyorum. Hep beraber azami şekilde dikkat ederek bu süreci atlatacağız” şeklinde konuştu.


ADA BEBEĞE DESTEK
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Sosyete Pazarı ziyaretinde SMA Tip 1 hastalığına yakalanan 1 yaşındaki Ada Bebek’in tedavisi için açılan standı ziyaret etti.


Ada Bebek’in tedavisi için başlatılan bağış kampanyasına destek olan Başkan Soner Çetin, Ada Bebek’in gerekli tedaviyi alarak bir an önce sağlığına kavuşmasını diledi.

Editör: TE Bilisim