İskenderun Belediyesi Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve HGC Yönetimine ziyarette bulundu.

İskenderun Belediyesi Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Gazeteciler Cemiyetine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarette Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve HGC Yönetimi tarafından karşılanan Fatih Tosyalı, İskenderun’da yapılan çalışmaları basınla paylaştı. İskenderun’un çok önemli bir kent olduğuna değinen Tosyalı, verdikleri sözlerden daha fazla çalışma yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi. İskenderunspor’un stadının artık yeterli kapasitede olmadığına da değinen Tosyalı, yeni sezon öncesi yeni stat için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Nihat Mazmanoğlu ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Mazmanoğlu daha sonra, Başkan Tosyalı’ya basın müzesini gezdirerek gazetecilik tarihine ışık tutan eserleri, Başkan Tosyalı’ya tanıttı.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Editör: TE Bilisim