BAŞKAN ULUDAĞ’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ anneler günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.  Başkan Uludağ mesajında “ Doğumdan ölüme kadar geçen sürede hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda bizler için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum.” dedi.

Dünyanın en değerli varlığı annelerin, yılda sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirten Başkan Uludağ mesajında, anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğuna dikkat çekti.

“KARŞILIKSIZ SEVGİNİN VE FEDAKÂRLIĞIN SİMGESİ ANNELERİMİZDİR”

Annelerin dünyanın en nadide çiçeği olduğunu kaydeden Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Dünyaya geldiğimiz andan itibaren, sevginin ve emeğin vücut bulmuş hali annelerimiz, insanı insanoğlu yapan değerlerin temelidir. Karşılıksız sevginin ve fedakârlığın simgesi annelerimizi sadece senenin bir günü değil, yılın her gününde hatırlamalı ve onların hayır dualarını almalıyız.  Bu sebeple başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim