BAŞKAN KARALAR VE ERDEM "BİRLİKTE YAPACAĞIMIZ ÇALIŞMALARLA CEYHAN'IMIZI DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan'ın sorunları çözmek için Ceyhan'a geldi. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Meclis Üyeleri ile birlikte Ceyhan'ın sorunlarını masaya yatırarak toplantı düzenledi. ASKİ'nin  içme su hatlarında yaptığı yenilemeden kaynaklanan yol problemlerini yerinde inceleyerek vatandaşlarla istişarede bulundu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar haftanın ilk günün de Ceyhan'da yoğun bir mesai harcadı. İlçe Belediye Başkanı Hülya Erdem'i makamında ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar daha sonra Ceyhan'ın bir çok mahallesi ve  ara sokaklarında gezerek incelemelerde bulundu.ASKİ'nin Ceyhan'da yaptığı içme su hatlarındaki yenileme nedeniyle yollarda oluşan sorunların giderilmesi için birim amirlerine talimat verirken vatandaşlarla sohbet edip istek ve talepleri dinledi.

"Ceyhan'ı  Daha Modern Bir Şehir Yapacağız"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; "Ceyhan'da yol ve su sorununu en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. 20 yıldır kanayan yaraları çözeceğiz ve Ceyhan'a yapılması gereken ne varsa yapacağız. Yol ve su sorunlarını ortadan kaldırmak için Ceyhan'ı daha modern bir şehir yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

"Büyükşehir Belediyemiz İle Uyum İçerisinde Sorunları Gidereceğiz"

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ziyaret den duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Büyükşehir Belediyemiz ile istişare içerisinde Ceyhan'a hizmetlerimizi sürdürüyoruz. İçme su hatlarındaki yenileme çalışmaları dolayısıyla ortaya çıkan arızaların giderilmesi ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına Zeydan Başkanımız ile Ceyhan'ın cadde, bulvar ve ara sokaklarını gezerek inceleme yaptık. ASKİ'nin çalışmalarını tamamlamasının ardından Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde sorunları gidereceğiz. İlçemizde yakından ilgilenen kıymetli Başkanımız Zeydan Karalar'a ve ekibine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.  

Başkan Zeydan Karalar ve Hülya Erdem  Ceyhan'ın ara sokaklarından yürüyerek vatandaşların taleblerini dinledi. Daha sonra Ceyhan Belediyesi başkanlık makamında toplantı düzenleyerek sorunların çözümü için değerlendirmede bulundular.

Editör: TE Bilisim