TBF Kadınlar Basketbol Ligi ve FIBA Kadınlar EuroCup’ta mücadele eden Beşiktaş JK Basketbol Kadın A Takımı ile kadın deodorant pazarının güçlü oyuncusu Emotion arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre, Beşiktaş JK Kadın Basketbol A Takımı, şortlarında Emotion logosuyla sahaya çıkacak.

Türkiye’nin önde gelen spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile Türkiye kadın deodorant pazarının güçlü markası Emotion, Kadın Basketbol Takımı için bir yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı. Taraflar arasındaki anlaşmaya göre, 2020-2021 sezonu boyunca Beşiktaş JK’nın Kadın Basketbol A Takımı oyuncuları ve teknik heyetin tüm resmi ve hazırlık müsabakalarında giyeceği şortlarda Emotion logosu yer alacak.

Oğuzhan Aslan: Sporda fırsat eşitliğine katkıda bulunmaktan kıvanç duyuyoruz

Sporda fırsat eşitliğine katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Pazarlama Başkanı Oğuzhan Aslan, deodorant pazarının güçlü markası Emotion’un BJK Kadın Basketbol A Takımı ile başarılı işlere imza atacağına inandığını belirtti. Aslan, “Emotion bizim kişisel bakım alanında en çok tercih edilen markalarımızdan biri.

Ülkemizde olduğu kadar dünyanın farklı ülkelerindeki tüketicilerimizden de yoğun ilgi görüyor. Alüminyum içermeyen formülü ile Emotion, hareketi seven, terlemenin sağlıklı olduğunu bilen ve terlemekten korkmayan kadınların markası. Son yıllarda yaptığımız başarılı ürün geliştirme ve pazarlama faaliyetleri ile deodorant liginde en üst sıralardaki yerimizi sağlamlaştırdık.

Biz Emotion ekibi olarak fırsat eşitliğine inanan bir markayız. Kadın sporcularımızın, desteklendiği ve fırsat verildiği durumda ülkemiz için büyük başarılara imza attığına tanık oluyoruz. Bu nedenle Beşiktaş Kadın Basketbol A Takımı’na destek olmaktan gurur duyuyoruz. Böyle bir dönemde spora ve sporcuya verilen desteğin çok daha anlamlı olduğunu düşünüyorum” dedi.

Umut Şenol: Bu işbirlikleri kadınların spordan kopmaması açısından büyük önem taşıyor.

Beşiktaş JK Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Şenol ise, Emotion’un böyle zor bir dönemde BJK Kadın Basketbol Takımına verdiği desteğin çok anlamlı olduğunu söyledi. Şenol, “Emotion’un Türk sporuna, özellikle de fırsat eşitliği yaratarak kadın basketboluna kattığı değer için teşekkür ederiz. Bu anlaşma kadınlarımızın spordan kopmaması ve uluslararası müsabakalarda da başarılar elde ederek ülkemizi gururlandırması açısından ayrıca büyük önem taşıyor.

Beşiktaş JK olarak, her dalda sporcu yetiştiren ve Türk sporunu ileriye taşıyan bir kulüp olacağımızı her fırsatta dile getiriyoruz.  Bu misyon, tarihimizin ve değerlerimizin bize yüklediği önemli bir sorumluluk. Biz Beşiktaş ruhuyla, umudumuzu hiç kaybetmeden, zorluklarla mücadele ederek, her branşta şampiyon olmayı hedefliyoruz. Emotion, kadın basketbol liginde bize güç verecek” dedi.

Editör: TE Bilisim