"Kıymetli KHK’lılar: Artık Türkiye’nin gündeminde KHK meselesi ve bu süreçte çektiğimiz sıkıntılar konuşulmaya başlandı."

Türkiye KHK'lı Platformları Birliği; Bunda özellikle CHP ve son olarak ta Deva Partisinin açıklamış olduğu KHK eylem planının önemi büyük. Eksik olabilir yeterli olmayabilir ama gündem oluşmasında ve basının bizi konuşmasında önemli bir adım oldu.

Özellikle Bi Karar ver de Münir KORKMAZ ve Levent MAZILIGÜNEY in yaptığı program çok ses getirdi ve çok güzel bir etkileşim aldı o gün 3 Yayına Katıldılar. Toplamda Ailelerle çevremizle 8 milyon  %15 oy oranına sahip biz KHK’lılar artık istediklerimizi daha açık net anlaşılır bir şekilde ifade etmeye başladık.

Artık bizi yok sayamazlar bizler bilinçli bir seçmen olarak, Daha önceki seçimlerde olduğu gibi biz Babadan öyle gördük, kesinlikle şu partiye oy vermem formatından çıkıp, KHK meselesini kim çözecekse oylarımızı onlara vereceğimizi söyledik ve bunu tüm partiler biliyor ve bundan da eminler.

Bizler KHK’ların Tüm sonuçlarıyla iptal edilip bizden özür dilenmesini haklarımızın iadesini talep ediyoruz.. Bu elbette birden olmayacak bunun için çalışmaya devam etmeliyiz sosyal medyada ve çevremizde kendimizi ve yaşadıklarımızı anlatmaya devam etmeliyiz. Özellikle Twitter Etkinliklerimizde CHP, Deva, Gelecek, Saadet, İyi, Demokrat Parti ve Liderlerini etiketleyerek sorunlarımızı isteklerimizi dile getirmeye devam edeceğiz.

Bizler Bizden zorla (cebren ve hile) ile alınan haklarımızı istiyoruz.

Unutmayın bizler Haklıyız alacaklıyız kazanacağız.

Bütün çabamız İşlerimize iade olup Türkiye’nin insan haklarında demokraside hukukta en ileriye gitmesini sağlamaktır..

Bunun için Tüm Siyasi Liderlere ve Tüm Yurttaşlara;

#SizNeyiBekliyorsunuz          diyoruz.

Saat 21:00 'de başlıyoruz

Desteklerinizi bekliyoruz

Editör: TE Bilisim