Çene dolgusu işlemi kalıcı bir işlem değildir. Dolgu hyaluronik asit ile uygulanmaktadır. Bu işlem ortalama altı ay ila bir yıla kadar kalıcılığını göstermektedir. Bir yıl sonrasında kişiler işlemi tekrarlatabilmektedir. Kalıcı bir işlem olmaması kişilerin memnun olmama durumu ile karşı karşıya kalmalarının önüne geçmektedir. Bu sayede her birey herhangi bir korku hissetmeden işlemden yararlanabilmektedir.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

Çene dolgusu ameliyat değildir. Ameliyat olmadığı için kişilerin korkacak bir durumu bulunmamaktadır. Kişiler işlem sonrasında daha dikkat çekici bir hale gelmektedir. İşlem kişileri olduğundan daha canlı bir görünüme kavuşturmaktadır. Tekrarlanabilen bir işlemdir. Cilde herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Çene Dolgusu Kimlere Yapılmaktadır?

Çene bölgesinden rahatsız olan her bireye çene dolgusu yapılabilmektedir. Kişilere genel olarak çenenin geride olma durumunda, çene bölgesinde yamukluk olma durumunda, çenenin yüz hatlarıyla uyumlu olmaması durumunda, çenenin zayıf olma durumunda uygulanmaktadır. Daha uygun fiyata dolgu işlemine sahip olabilmek için sizler de https://www.dryusuftopal.com/jawline-cene-dolgusu/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi