Yaptığı birçok çalışma ile Türkiye’de yoganın büyük bir ivme kazanmasını sağlayan Çetin Çetintaş, altıncı kitabı “Sarı Çiçeği Koklayan Kedi”yi Ekim ayında okurlarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Çalışmaları ve eğitim programları aracılığı ile 10 yılı aşkın süredir sadece Türkiye’de değil, dünya çapında binlerce insanın hayatına dokunan ve yoga bilgisini dileyen herkes ile buluşturmaya devam eden Çetin Çetintaş, yakın zamanda altıncı kitabını çıkaracak. Yogaya dair yaptıklarının yanı sıra yazdığı kitaplarla da ismini duyuran Çetintaş’ın yeni kitabı, varoluşu ve sorgulamayı ele aldığı “Sarı Çiçeği Koklayan Kedi”.

Yeni Kitap, Yeni Heyecan: Sarı Çiçeği Koklayan Kedi

Kitapları okur tarafından ilgiyle takip edilen ve beğeniyle okunan Çetin Çetintaş’ın Ekim ayında raflarda yerini alacak yeni kitabı Sarı Çiçeği Koklayan Kedi, okurunu varoluş sorgulamasının içine dahil edip birçok soru sorduracak. Okuruna yaşam felsefesinin derinliklerine bir yolculuğa çıkaran kitap, okuyan için her bir harfi, içine bilgi yüklenmiş diskler gibi bilgiden bilgiye açıyor. Yaşam felsefesinin içine girerek öz, varoluş, hayatın amacı, varlık, yaşan yolu, insanın kendi olması, hayattaki yolculuğu, evrim gibi üstüne düşünülen ve milyonlarca soru üretilebilen konuları kitabında işleyen Çetin Çetintaş, okuruna da bambaşka dünyaların ve düşüncelerin kapısını açacak. Çetin Çetintaş’ın Ekim ayında raflarda yerini alacak yeni kitabı Sarı Çiçeği Koklayan Kedi, ön satışa özel indirimli fiyatıyla yogakiooturkiye.com adresinden alınabilir.

Editör: TE Bilisim