Cirit, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediyesinin Açılış ve Temel Atma Töreninde İfade Ettiği; “Türkiye Küllerinden Yeniden Doğacak. Yeniden Güçlü Bir Türkiye’yi İnşa Edeceğiz. Birilerinden Para Dilenmeden. Türkiye Zengin Bir Ülke. Birilerine El Avuç Açmadan Biz Bunları Yapacağız” İfadelerinin Kendileri İçin Çok Önemli Olduğunun Altını Çizdi.

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Fikret Cirit, Yoğun Bir Şekilde Seçime Hazırlandıklarını Söyledi.

Cirit; “Bir gün köyleri, bir gün şehir merkezindeki mahalleleri gezerek çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız. Yarın seçim olsa Ceyhan ilçe örgütümüz seçime hazır durumdadır” dedi.

 Bu çalışmaların Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesinin katkılarıyla sürdüğünü belirtti.

Fikret Cirit, Ceyhan olarak belediyenin kazanılmasında nasıl bir performans ortaya konulduysa onun daha da ilerisinden bir enerji ile 14 Mayıs 2023 seçimlerine hazır olduklarını ve bu çerçevede gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

CHP Ceyhan İlçe Başkanı Cirit sözlerini Kılıçdaroğlu’nun sözleri ile tamamladı; “Birlikte yaptığımız zaman sonuç alacağız, beraber yaptığımız zaman sonuç alacağız ve ayrım yapmayacağız. Hiç kimsenin kimliğini, hiç kimsenin yaşam tarzını, hiç kimsenin inancını sorgulamadan onu insan olarak esas alıp var olan insansa ve insanın sorunu varsa o soruna hep beraber kilitlenmeliyiz ve sorunları çözmeliyiz. Siyaset kurumunun görevi zaten sorunları çözmektir, sorun yaratmak değildir. Bugüne kadar hep sorun yaratıldı Allah nasip ederse hep beraber sorunları çözmeye kilitleneceğiz.”

Editör: Haber Merkezi