eyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, temizlik ekiplerini genişletti, araç filosunu güçlendirdi

Ceyhan’da temizlik seferberliği

Ceyhan’da ibadethaneler pırıl pırıl

Ceyhan Belediyesi, ilçedeki ibadet yerlerini, taziye evlerini düzenli olarak temizliyor. Halkın ihtiyaçları doğrultusunda sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla hizmet üreten Çukurova Bölgesi’nin tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, temizlik ekiplerini genişletti, araç filosunu güçlendirdi.


“CEYHAN’DA HOŞGÖRÜ HAKİM”
Hizmet kapasitesini artıran Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, bu kapsamda Ceyhan’daki 186 cami, 2 taziye evi ve Cem Evleri’nin düzenli olarak temizlenmesini sağlıyor. Ceyhan’da birlik ve beraberlik içerisinde, inançlara saygı çerçevesinde, hoşgörüyle yaşamanın temellerini atan Başkan Hülya Erdem, Ceyhanlının yüreğini ferah tutması için yoğun çaba sarf ediyor.

ceyhan temizlik (2)

ceyhan temizlik (1)

ceyhan temizlik (4)

ceyhan temizlik (3)

ceyhan temizlik (6)

ceyhan temizlik (5)

ceyhan temizlik (10)

ceyhan temizlik (7)

ceyhan temizlik (9)

ceyhan temizlik (11)

ceyhan temizlik (8)


“BÜTÇEYİ HALK İÇİN KULLANIYORUZ”
Ceyhanlının emanetinin emin ellerde olduğuna işaret eden Başkan Hülya Erdem, “Hemşehrilerimin bize emanet ettiği belediyeyi en doğru şekilde yönetmeye ant içtik. Belediye kaynaklarını, halkımızın vergileriyle oluşan bütçeyi yine halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için kullanıyoruz. Ceyhanlıya hizmet aşkımız artarak devam edecek. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.


“TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ DEVAM EDECEK”
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, salgın hastalıkların baş gösterdiği son yıllarda temizliğin öneminden hareketle ilçenin dört bir yanında temizlik seferberliğine devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi