Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle bozuk yol bırakmayacaklarını vurguladı

Ceyhan’da asfaltsız yol kalmayacak

İlçenin tamamında asfalt seferberliği başlatan Ceyhan Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bayram süresince temizlikten güvenliğe, kaldırım ve yol bakım onarım çalışmalarından denetime kadar her alanda vatandaşa mesai kavramı olmadan hizmet götüren Ceyhan Belediyesi, ilçe genelinde bozuk yol kalmayana kadar asfalt ve parke hizmetini sürdürecek.

“AİLEMSİN CEYHAN”

İlçedeki tüm insanları ailesi olarak gören Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Yol Müdürlüğü ekiplerinin Namık Kemal Mahallesi ve Muradiye Mahallesi’nde asfalt, Fatih Sultan Mahallesi’nde ise parke ve yol bakım onarım hizmetlerine devam ettiğini bildirdi.

Söz konusu mahallelerin ardından ekiplerin Hastane Yolu ve köprüsünü asfaltlayacağını, Namık Kemal Mahallesi’nde de asfalt çalışmalarının başlayacağını kaydeden Başkan Erdem, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da büyük desteğiyle ilçe genelinde bozuk yol bırakmayacaklarını vurguladı.

“İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”

Ceyhanlının her şeyin en iyisine layık olduğunu dile getiren Başkan Erdem, “Gecemizi gündüzümüze katarak ilçemizi daha çağdaş ve modern bir kimliğe kavuşturmanın uğraşını veriyoruz. Tüm imkanlarımızı seferber ettik. Asfalt, parke, kaldırım, yol bakım ve onarım işlemlerimize ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim