ÇGC’DEN, ÇİNTİMAR’A ZİYARET

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Eylül ayı’ndan itibaren değişik branşlarda sportif faaliyetler düzenleyerek medya mensupları arasındaki dostluğu pekiştirmeyi hedefliyor. Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyaret ederek yıl içerisinde düzenleyecekleri etkinlikler ile ilgili bilgiler verdi.

Gençlik ve Spor il Müdürü Muzaffer Çintimar’ı göreve başladığı ilk günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiğini belirten Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, “ Bundan sonraki görev sürecinde de  inanıyoruz ki daha güzel hizmetlerin altına imza atacaktır. Bu yönde üzerimize düşen bir sorumluluk olduğu vakit her zaman göreve hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi. Çintimar’da, Başkan Esendemir ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Ziyarette, ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer, Başkan Yardımcıları Engin Kanber ve Yasemin Ercenk Atasoy, Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri ve Mali Sekreter Yardımcısı Hüseyin Arat’da hazır bulundu.

Editör: TE Bilisim