Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir, Adana Jandarma Bölge Komutanlığı’na atanan Tümgeneral Murat Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Esendemir; Genel Sekreter Sefa Saygıdeğer, Başkan Vekili Mustafa Özke, Başkan Yardımcısı Mehmet Uluğtürkan ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Akköse’nin de hazır bulunduğu ziyarette, Jandarma Bölge Komutanlığı Şeref Defteri’ni de imzaladı.

Adana Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Bulut, Başkan Esendemir ve yönetim kurulunun nezaket ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

14 Haziran 1839 yılında kurulan teşkilatın, geçmişten günümüze gerek yurt içinde gerekse sınır ötesinde önemli kolluk görevleri üstlendiğini vurgulayan Tümgeneral Bulut, kurulduğu günden itibaren, belediye sınırları dışında kalan veya Polis Teşkilatı bulunmayan yerler ile Sahil Güvenlik bulunmayan kıyı, deniz ve sahillerde görev yapan Jandarma Teşkilatı’nın Türkiye’nin kılcal damarı olduğunu söyledi. Sohbette, Jandarmanın suç önleyici çalışmalarında yapay zekanın kullanımı, metaverse, Kuvvai Milliye'nin kuruluşunda jandarmanın rolü ve Adana'nın asayişi gibi bir çok konu konuşuldu. 

Editör: Haber Merkezi