CHP Denizli İl Gençlik Kolları tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü “Engelsiz Yaşam” projesi kapsamında 5 engelli, usta sürücülerin kullandığı arazi araçlarıyla off road heyecanı yaşadı.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu; Birleşmiş Milletler’in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası “Uluslararası Engelliler Günü” olarak ilan edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli insanları anlayabilmek ve sorunlarına dikkat çekebilmek açısından önemli bir gün. 

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Gençliği olarak “engelsiz yaşam” projemiz kapsamında.Engelsiz off road düzenledik. Proje kapsamında engelli arkadaşlarımızı off road pistine götürüp heyecan yaşamalarına vesile olduk.

Engelliler Gününün kutlanacak bir gün olmadığını,asıl amacın farkındalık yaratmak,bilgilendirmek olduğunu unutmadan maksadın engelleri kaldırmak olduğunu bunun da istikrarlı ortak mücadele ile kaldıracağını biliyoruz.

Hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmadan asıl engelin fikirlerde ve düşüncelerdeki kötülükler, birbirini anlayamamak,empatik kuramamak olduğunun farkındayız.

Adımlarımızın biçiminin ne önemi var mühim olan yürüyüşümüz ile sevgi ve dostluk köprüsünü geçmektir.

Editör: TE Bilisim