Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Parlar, yazılı bir basın açıklaması yaparak: “Biz Türkiye’yi kimsesiz sahipsiz bırakmayacağız. Atamızdan bize yadigâr partimiz ülkemizi hak ettiği seviyeye taşıyacaktır” dedi.
CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar açıklamasında; “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sesleniyoruz. Türkiye’miz itibarsızlaştığı, güç kaybettiği günlerden iktidara geldiğimizde kurtulacaktır. Dost zor zamanda belli olur. Biz Ülkemizin yönetimini zor günlerde devralmaya talibiz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi zor zamanların partisidir.

AKP iktidarı ülkemizin kan damarlarını keserek bu millete gelecek nesillere ihanet etmeye devam ediyor. Kadınlarımızın hakları ayaklar altına alındı. Sağlıkçılarımız insan olduğunu unuttu. Öğretmenlerimiz, mühendislerimiz bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyacak yetişmiş insanlarımız marketlerde, çay ocaklarında, temizlik işlerinde görev yapıyor. Okuduğu yıllara emeklere mecbur kaldığı için ihanet ettiriliyor. Gururuna yediremeyen, bu durumu kaldıramayan gençlerimiz ya işsiz geziyor yada hayatlarına son veriyor. Bu süreçte işsizlik kat kat artarken asgari ücretliyle enflasyon oranı çarpıtılarak dalga geçercesine zam veriliyor. Esnafımıza trajikomik rakamlarla destek verdik diyorlar. Diğer devletler hibe verirken biz esnaflarımıza borç veremedik. Vatandaşlarımıza borç veremedik. Devletimiz kendi milletine evinde otur bir ay diyemedi. Ne söylesek ne desek yetmez. Vatandaşlarımız bu iktidarın dersini yerel seçimlerde verdi. Bu süreçte vatandaşına sokakta diye ceza yazan iktidar, her ilde kongre salonlarını doldurdu. Esnaf işyerini açmak isteyince virüs var, kongre yapılıyorken yok mu? İnsanca yaşamak ve yaşatmak için Cumhuriyet Halk Partisi iktidara koşuyor. Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanlığı olarak zor zamanlarda halkımıza kapımız açık ve buradayız. Elimizi değil vücudumuzu taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Editör: TE Bilisim