CHP’YE ÜYE OLAN KADINLARA ROZETLERİ TAKILDI

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Yılmaz, Tarsus ilçe örgütünde düzenlenen toplantıda kadınlarla buluşup, esnafları ziyaret etti. Yasemin Yılmaz, partiye katılım gösteren kadınlara ise rozetlerini taktı.

CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç ve Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu’nun eşlik ettiği programda CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Yılmaz, ilçe binasında ki toplantıda “Kadın Politikaları ve İkinci Yüzyıl Çağrı Vizyonu” konusunda değerlendirmelerde bulundu.

1 (7)

Partili kadın yöneticilerinde hazır bulunduğu toplantıda Yasemin Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Aile Destek Sigortası uygulamaya konulacak, bu topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecektir. Vatandaşlarımız ve özellikle siz değerli kadınlarımız, devlet yardımlarını “lütuf” değil, hakkı olarak alacaktır. Aile Destek Sigortası ile aile yapısının özelliklerine göre de ek destekler yer alacaktır. Ailede yaşlı, engelli, çocuk, genç için ayrıca ek destekler tanımlanarak, gerçekçi bir destek politikası oluşturulacaktır” dedi.

Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahallelerden gelen kadınların sorunlarını dinleyen Yılmaz, yapılan hatalı politikalar nedeniyle girdi maliyetlerinin artış göstermesinden dolayı çiftçilerin üretimden ve hayvancılıktan vazgeçmek zorunda kalmalarından üzüntü duyduklarını ve bu durumun CHP iktidarında ivedilikle düzeltileceğinin altını çizdi.

Gelen soruları da yanıtlayan Yasemin Yılmaz, toplantı sonunda partiye katılım gösteren kadınlara rozetlerini taktı.

3 (2)-1

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Yılmaz ve partili kadın yöneticiler ardından Cengiz Topel Caddesi üzerinde, Kırkkaşık Bedesteni bölgesi ile Kırklarsırtı Mahallesi semt pazarında ve üretici kadınları iş yerlerinde ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulundular.

2 (4)-5

4 (5)

5 (2)

11-7

17

14-2

12-5

19

20-1

15-3

187-6

6 (2)

Editör: Haber Merkezi