CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı sosyal medya üzerinden düzenlediği bir anket sistemi ile üye ve gönüllülerine ulaşıyor. Eksik ve yanlış bilgilerin düzenlenmesinin yanında ‘üye bilgi anketi’ne facebook’taki CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı hesabından katılanların vereceği cevaplar örgütün çalışmalarına da yön verecek.

CHP Kemalpaşa örgütü üye ve gönüllü sistemini aktif tutmak için sosyal medya üzerinden bir sistem geliştirerek hem bilgileri güncelliyor hem de talep ve beklentileri kaydetmiş oluyor. CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli, ankete katılanların sayısının giderek arttığını ve kendilerinin geliştirdiği bu sistemden halkın çok mutlu olduğunu belirtti.

Balyeli, “Bu anketi CHP Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından, parti üyelerimiz ve gönüllülerimiz hakkında sistemimizde bulunan eksik veya yanlış bilgileri düzenlemek ve sosyal medya kullanımları hakkında bilgi sahibi olmak için hazırladı arkadaşlarımız. Ankete katılanların vereceği cevaplar ilerleyen günlerdeki çalışmalarımıza yön vereceği için doğru bilgilerin bize iletilmesini rica ediyoruz.

Biz buradan yola çıkarak Kemalpaşalıların beklentilerini ve önerilerini de kaydetmiş oluyoruz. Bunları yerine getirmek, sorunları çözmek için çalışmalarımıza yön verecek bir çalışmayı da hayata geçiriyoruz bu anket sayesinde. Halkımızdan da çok güzel geri dönüşler aldık. Örgütümüzün arge çalışmalarından biri olan ankete katılım da her geçen gün artıyor. Emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bize ulaşmak isteyen herkesi anketimize katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

MAHALLE ZİYARETLERİN İLE HALKA DOKUNAN ÖRGÜT

Öte yandan pandemi sürecinden normalleşme sürecine geçtiğimiz günden bu yana Kemalpaşa’nın köy ve mahallelerini ziyaret eden Kemalpaşa İlçe Başkanı Av. Ahmet Cemil Balyeli ve ekibi, Kemalpaşalıları yüzyüze dinleyerek sorun ve beklentilerini dinliyor. Ziyaretlerin devam edeceğini, halkın pandemi sürecinin sonunda kendilerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Balyeli, “Yiğitler, Damlacık, Kuyucak, Ansızca, Aşağı Yenmiş ve Sütçüler, Akalan, Çambel mahallelerimizi ziyaret ettik. Bağyurdu ve Atatürk mahallelerine Kemalpaşa Belediye Başkanımız Rıdvan Karakayalı ile konuk olduk. Sorunları dinliyor, çözüm için fikirlerimizi paylaşıyoruz.

Çok verimli geçen sokak toplantılarımız, köy kahvesi sohbetlerimiz oluyor. Notlarımızı alıyor, halkımızın, köylümüzün sorun ve önerilerini yerine getirmek için gerekli birimlerle irtibata geçiyoruz. Daha güzel bir Kemalpaşa için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim