Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 4 Aralık Cumartesi günü Mersin’de ‘Milletin Sesi’ mitingi düzenleyecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Adana İl Başkanlığında konu ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Öztunç,” Beceriksiz ve yeteneksiz bir iktidar’dan dolayı Türk ekonomisi buhran yaşıyor. Artık bıçak kemiğe dayandı. 4 Aralık’ta Mersinde yapılacak olan ‘Milletin Sesi’ mitingine Adanalıları davet ediyorum.” dedi.

“CEPLERDE 5 KURUŞ YOK”

Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkan Yardımcısı Ali Öztunç, AK Parti iktidarının beceriksiz ekonomi yönetiminden dolayı vatandaşların zor günler yaşadığını belirterek şunları söyledi. “ Vatandaşımız evine ekmek götüremiyor. Çocuklarının temel gıda ihtiyacı olan süt dahi alamıyor. Vatandaşın cebinde 5 kuruş dahi yok. Vatandaşımız çaresizlik için ne yapacağını bilemiyor. Bıçak kemiğe dayandı.”

“AK PARTİNİN KEYFİ YERİNDE”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, ayrıca şöyle konuştu. “ Çiftçi perişan, narenciye üreticisinin ürünü dalda kalmış durumdadır. Ailelerimiz birçoğu parmağındaki alyansı sattıktan sonra çocuklarının kulaklarında bulunan küpeleri da satmaya başladı. AK Partinin keyfi yerinde, en lüks ciplere biniyorlar. Lüks içinde yaşıyorlar. Türkiye’de şimdi iki tür çocuk var. AK çocuklar, AÇ çocuklar diye. Bununda tek sorumlusu AK Parti iktidarıdır.”

“YURTAŞLAR ERKEN SEÇİM İSTİYOR”

Dolar ve Euro’nun yükselişinin önlenemediğinin altını çizen CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztunç, “ Devleti yönetemiyorlar. Döviz kurlarının bu kadar yükselmesinin tek sebebi AK Parti iktidarıdır. Dolar ve Euro yükseldikçe vatandaş daha da fakirleşiyor. Artık bıçak kemiğe dayandı. Yurttaşlarımız erken seçim istiyor. Aslolan halktır. Halk ne diyorsa o olur. Halkımızın isteği erken seçimdir. Ve sandığın önlerine gelmesini istiyor ve bekliyorlar.”

İLK MİTİNG MERSİN’DE

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ‘ Milletin Sesi’ olarak 4 Aralık’ta mersin’de yapacağı mitinge tüm Adanalıları davet eden Ali Öztunç, “ Bir başlangıç yapıyoruz. İlk milletimizle buluşmayı Mersin’de başlatıyoruz. Milletin gücünü görecekler. Milletin sesi Sayın Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, halkımızın sıkıntılarını her zaman olduğu gibi miting alanında da dile getirecek. Hayat pahalılığı altında kıvranan halkımızın derdine çare olmaya geliyoruz. İşsizlik en büyük sorun ve CHP iktidarında bu sorunu da çözeceğiz. Milletten yetki istiyoruz.” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç’un düzenlediği basın toplantısına, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana milletvekilleri, İstanbul, Tekirdağ, Gaziantep, Muğla ve PM üyelerinin yanı sıra, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, Ceyhan Belediye başkanı İl Başkanı Mehmet çelebi, İlçe Başkanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: TE Bilisim