DOĞALGAZ HİZMET BEDELİ ZAMMINA KAPLAN’DAN TEPKİ!

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, yılbaşından itibaren doğalgaz hizmet bedeline yapılacak yüzde 84 zamla ilgili yazılı bir açıklama yaparak hükümeti sert bir dille eleştirdi. Kaplan, “Bakan Dönmez önce doğalgaza zam yok dedi, sonra zam açıklandı. Asgari ücreti 8500 lira yaptılar, daha asgari ücret vatandaşın cebine girmeden eridi” ifadelerini kullandı.

//ANKARA
 

Milletvekili Kaplan, “Her gün yeni bir zam haberine uyanıyoruz. Hükümet dalga geçer gibi zam yok, enflasyon düşecek, her şey yolunda diyor, hükümet dışında ülke ekonomisinde iyiye gidiyor diyen kimse yok. Beceriksiz ekonomi politikaları Türk lirasını eritti. Yandaşlarını zengin eden saray, dar gelirli, asgari ücretli vatandaşın cebinde kuruş bırakmadı” dedi.

BU KIŞ SOĞUK GEÇECEK!

Milletvekili açıklamasının devamında, “Bu kış çetin geçecek. Vatandaş kar yağmasın diye dua eder oldu. Doğalgaza yapılan peş peşe zamlar yüzünden vatandaş doğalgazı açmıyor! Birileri sıcak yataklarında yatarken, vatandaşlarımız soğuktan titriyor. Sadece doğalgaza değil kömüre de oduna da zam üstüne zam yaptılar. Eskiden doğalgaz pahalı diye evlere soba kurulurdu, şimdi soba bile lüks oldu. Kaşıkla dağıttılar, kepçeyle alıyorlar. Vatandaşlarımızın yaşamaya dermanı kalmadı. Bizler Cumhuriyet Halk Partimiz iktidarında bu düzeni değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi